F. Kafka 85. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:15

25.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pokutový kop v posledních minutách rozhodl! Slovan zvládl domácí utkání


Branky


85. F. Kafka (p.)
8

Poděbradský Slovan, jenž se během jara veze na výborných výsledcích, padl v minulém kole na půdě nováčka z Úval, což určitě psychicky nepomohlo směrem k tomuto utkání. Naopak Hlízov si v klidu smlsnul na soupeři z Býchor a určitě se hostům do tohoto utkání šlo lépe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

11+1

Obrovské personální problémy zastihly hostující tým z Hlízova, jenž do Poděbrad zajížděl pouze v 11 lidech a s náhradním brankářem Vavřinou. Tyto omluvenky trenér David Linhart sbíral z důvodů zranění, práce, či jiných „nepochopitelných“ důvodů, jak sám trenér David Linhart říká.

 

První poločas byl spíše hrou od vápna k vápnu, kdy oba týmy se snažily vytvořit si nějakou brankovou příležitost, kterou by mohli otevřít skóre utkání. 

 

Ani jeden tým ovšem brankáře soupeře nijak ohrozit nedokázal, až do momentu, kdy vypálil hlízovský Král a následně měl k dispozici dorážku do prázdné branky Tichý, jenže ani jeden z těchto hráčů síť brankáře Hadvičáka nedokázal rozvlnit. 

 

Naopak soupeř Hlízova nezvládl ohrozit brankáře Míška vůbec, a tak tedy první poločas skončil hvizdem rozhodčího Tichého za stavu bezbrankového.

Vybité baterky

Zásadním rozdílem druhého poločasu bylo to, že od 51. minuty postupně do hry začali přicházet čerstvé síly Slovanu, kdy se do hry dostal Hran, Hron, Kafka a Bernard. Právě tito hráči dokázali oživit hru a soupeř z Hlízova se začal spíše bránit a doufat v rychlé brejky.

 

Nakonec toto utkání rozhodl naprosto jasný a očividný pokutový kop, který domácí dostali k dispozici v 85 minutě. Míč si postavil Kafka a rozhodl o vítězi utkání. Tři body tedy zůstávají v Poděbradech a to především zásluhou úzkého kádru hostů.



Ohlasy k zápasu



FOTBAL Hlízov
David Linhart: Bohužel jsme dnes měli obrovské personální problémy a chybělo nám sedm lidí. S prvním poločasem jsem byl spokojeným, jelikož jsme domácí téměř do ničeho nepustili a sami jsme si vytvořili nějaké šance. V druhém poločase nám začli docházet síly a bylo to spíše o tom, jestli udržíme bod a nebo se nám povede nějaký brejk. Nakonec utkání rozhodla jasná penalta, které předcházeli naše obrovské chyby. Nicméně bych chtěl kluky pochválit, jelikož utkání odmakali a nedali kůži lacino. Pokud chceme uspět s podobně kvalitním soupeřem, musíme mít nějaké náhradníky na lavičce. Na jedenáct lidí se to uhrát nedá.



Sestavy


SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - N. Ber [-] (82. J. Bernard [-] ) , R. Šulc [-] (51. C. Hran [-] ) , J. Riesz [-] (63. J. Hron [-] ) , P. Mišák [-] , M. Pacovský [-] (73. F. Kafka [-] ) , F. Říha [-] , P. Štěpánek [-] , M. Švára [-] , J. Borovička [-] , P. Saulich [-]

FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - D. Martínek [-] , M. Šváb [-] , R. Tafel [-] , J. Růžička [-] - T. Šváb [-] (86. Š. Váňa [-] ) , F. Tichý [-] , M. Jilemnický [-] , M. Král [-] , P. Růžička [-] - V. Maxa [-] -

ŽK: 66. L. Jiráň , 71. P. Mišák , 88. P. Saulich - 83. R. Tafel , 83. J. Růžička , 92. T. Šváb .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tichý Lukáš - STEJSKAL Miloš, POMYKÁČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Samuel Mičuta

Expert: David Boško
Tip experta: výhra domácích

Hlízov jezdí k soupeři dobře připraven. Hraje ze zabezpečené obrany a vydává se do rychlých brejků, z kterých umí dát gól. Poděbrady v zadních řadách se skvěle hrajícím stoperem Borovičkou brejky zvládnou a domácí vyhrají.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza