3:1
(0:1)
34. J. Riesz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úvalská mašina zastavila rozjetý Slovan Poděbrady


Branky


6

Souboj dvou týmů, které se nacházejí v tabulce hned vedle sebe. To byl zápas mezi Úvaly a Slovanem Poděbrady. Právě toto utkání nám nabídlo 24. kolo středočeské 1.A třídy sk. B v nedělním odpoledni. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Anglický týden

Středa, neděle, středa, neděle. Tak vypadal zápasový rozvrh týmu Úval v posledních dvou týdnech a únava byla na hráčích znát. 

Od první minuty vedli hosté poměrně dobře organizovanou obranu, kterou doplňovalo mnoho soubojů. Právě domácí měli míč více pod kontrolou. Byli to ale hosté, kteří ohrozili branku soupeře více, ale proti byl dobře chytající Řemínek, který ale nedokázal pochytat. Ve 34. minutě se po nedorozumění v obraně domácích dokázal prosadit Jiří Riesz.

Po této brance převzali otěže utkání domácí a silně kontrolovali střed pole, což se ale nedá říct o o krajích, které zůstávali daleko za očekáváními.

Tato situace trvala až do poločasového hvizdu a trenér domácích Lukáš Kučera měl tedy nad čím přemýšlet

Návrat

Po úvodním hvizdu do druhé pětačtyřicetiminutovky byly znát taktické změny na straně domácích a tyto změny nesly svá ovoce. V 53. minutě našel, po pěkné kombinaci na pravé straně, přesným centrem Schovanec Flóra a ten vyrovnal skóre na 1:1.

Tlak domácích se stupňoval a v 60. minutě nedal brankáři hostí šanci Šabršula a dokonal obrat na 2:1.

Netrvalo to vůbec dlouho a bylo rozhodnuto o vítězi úplně. V 68 minutě utkání našel Beneš Schovance a ten zakončil krásnou kombinační akci 3. brankou svého týmu.

Po zbytek utkání se hrál jednoduchý fotbal, který nám žádné další branky nenabídl a to znamená, že všechny 3 body zůstávají zaslouženě v Úvalech.



Ohlasy k zápasu


SK Úvaly
Lukáš Kučera: Kluky musím pochválit. Věděli jsme, že to pro nás bude těžký zápas, ale bylo to jen o nás, jak k utkání přistoupíme a jestli budeme plnit to, co si řekneme. 1. půle nebyla úplně dobré a tak přišlo jedno střídání a posunutí Flóra na kraj a najednou to začalo fungovat. I tak stačilo 20 minut na to porazit Poděbrady, které hrály tvrdý a organizovaný fotbal, jenž na naše akce po stranách nenašel recept.




Sestavy


SK Úvaly
- J. Flóro [-] (85. T. Liebelt [-] ) , M. Schovanec [-] , F. Hološko [-] , D. Bozděch [-] , M. Novák [-] , Š. Syruček [-] (46. V. Šabršula [-] ) , O. Benčič [-] , T. Mika [-] , V. Křelina [-] , M. Kubelka [-] , D. Řemínek [-]

SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - N. Ber [-] , J. Havrda [-] (40. R. Šulc [-] ) , J. Riesz [-] , P. Mišák [-] , F. Kafka [-] (85. J. Bernard [-] ) , F. Říha [-] , P. Štěpánek [-] , L. Jiráň [-] (77. M. Pacovský [-] ) , J. Borovička [-] , P. Saulich [-]

ŽK: 68. T. Mika - 11. F. Kafka , 21. P. Štěpánek , 45. P. Mišák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hanák Leoš - STUMPF Jaroslav, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: David Linhart
Tip experta: výhra hostů

Slovan je po výměně trenéra rozehraný do skvělé formy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů