Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílené Březno si poradilo na hřišti nováčka z Bělé


Branky


0

Prvním kolem odstartovala III.třída sk. A a hned na úvod před sebou měla rezerva Bělé, což je nováček soutěže, nelehký úkol. Na její pažit zavítalo TJ Sokol Březno, které přes letní pauzu výrazně posílilo o několik hráčů s nedaleké Dlouhé Lhoty. Na hře to také bylo vidět a Březno si po zásluze připsalo první tři body za  výhru 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalita na straně Března se ukázala již v prvním poločase

Hned od úvodního hvizdu bylo vidět, kdo ještě před dvěma lety hrál okresní přebor a kdo až doteď kopal pouze IV. třídu. Domácí vstoupili do utkání nervózně, vázla jim kombinace a sami nabízeli svým protihráčům příležitosti, které hosté svými zkušenosti dokázali bez problémů proměnit. Trvalo dvacet minut, než se Březenští dokázali poprvé prosadit. Povedlo se to Lukáši Koudelkovi. Netrvalo dlouho a Dohnalík v brance Bělé musel lovit míč ze své brány podruhé, když ho překonal záložník hostí Jakub Gabriel. Po půl hodině si tedy Březno vypracovalo pohodlný náskok, který vydržel až do konce poločasu.

Snahu Bělé rychle utnul Beneš s Koudelkou

Do druhého poločasu nastoupili domácí se snahou zápas zdramatizovat a Březno potrápit víc, než tomu bylo v prvním poločase. Pomoci tomu měly hned dvě střídání, které trenér Smejkal v poločase udělal. Stal se ovšem přesný opak a hned sedm minut po pauze dorazil Bělou hostující snajpr Beneš a bylo v podstatě po zápase. Poté se trefil podruhé v zápase Koudelka a "bůra" domácím nadělil opět Beneš, který v zápase také zaznamenal dvě trefy. O čestný úspěch a premiérovou trefu v III. tříde se v závěru zápasu postaral střídající Umáčený, který se prosadil po standartní situaci z právé strany, kdy doklepával míč do brány po prodloužení spoluhráče.



Ohlasy k zápasu


SK Bělá pod Bezdězem B
David Smejkal (trenér): Na našem mužstvu bylo hodně znát, že je to první zápas o stupeň výš, zaplatili jsme nováčkovskou daň. Soupeř byl na nás dobře připravený, přes léto posílil o hodně hráčů z Dlouhé Lhoty a na hřišti to bylo znát. Sportovně uznávám že soupeř byl po celou dobu zápasu lepší a je vidět, že musíme přidat.




Sestavy


SK Bělá pod Bezdězem B
L. Dohnalík [-] - L. Hruštička [-] , M. Macek [-] (46. D. Slavík [-] ) , J. Košťál [-] - J. Slobodzian [-] , M. Jíra [-] , L. Šoós [-] (67. L. Vnenk [-] ) , T. Klíma [-] (46. M. Hodboď [-] ) - J. Fischer [-] , D. Špringl [-] (75. J. Ďurfina [-] ) - S. Pitloun [-] (58. P. Umáčený [-] )

TJ Sokol Březno
J. Jeleček [-] - V. Brodský [-] (67. P. Kojzar [-] ) , J. Duška [-] (76. J. Ragulík [-] ) , R. Beneš [-] , J. Vrabec [-] (80. J. Procházka [-] ) , M. Krupica [-] - J. Gabriel [-] , J. Krouský [-] , L. Koudelka [-] (80. J. Hájek [-] ) - L. Dezsö [-] , J. Beneš [-] (75. R. Barák [-] )

ŽK: 57. M. Hodboď - 79. R. Barák .
Místo: Bělá pod Bezdězem. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kamenický Lukáš - VERNER Jan (N), ERBEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.