1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílená rezerva Kosmonos loupila v Bousově


Branky


0

Zajímavý souboj přineslo 1. kolo III. třídy, když se proti sobě postavily "B" týmy celků, jejichž áčka bojují v 1.B třídě krajské soutěže. Hosté byli také o čtyři hráče z "A" týmu posíleni a proto chtěli v Bousově jednoznačně vyhrát. To se jim nakonec povedlo, ale Bousov je hodně potrápil a ke konci ještě sahal na vyrovnání, což se mu nakonec nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli hosté lepší, domácí hrozili jen z protiútoků

První poločas byl v režii hostů z Kosmonos, kteří přijeli na pažit Dolnobousovského SK posíleni o čtyři týmu "A" týmu. Od úvodního hvizdu více drželi míč a netrvalo dlouho a svoji převahu vyjádřili i gólově. Po krásném pasu zkušeného Vizingra, což je nová posila Kosmonos, po pravé straně zatáhl míč Bažant a před brankou našel Došlého, který už jen doklepával do prázdné brány a nemohl se mýlit. Po úvodu se hra trochu vyrovnala a domácí Bousov hrozil z rychlých protiútoků, ty ale většinou končily střelami z dálky a žádná z nich Vlka v bráně neohrozila. Naopak to byli hosté, kteří udeřili podruhé. Po pravé straně zatáhl míč Bažant a střelou na přední tyč překonal Buriánka v brance domácích. Do konce poločasu hosté zahrávali velké množství standartních situací, ale z žádné z nich se už neprosadili.

Druhá půlka nabídla snížení a drama až do konečného hvizdu

Kosmonosy do druhého poločasu provedly tři střídání a právě střídající Kožíšek byl první, kdo zahrozil v druhé půli. Jeho střelu ale vykopl Buriánek. Druhý poločas už se hra vyrovnala a ke slovu se přihlásili také domácí, ale žádnou vyloženou šanci si nevytvořili. V 70. minutě šel z ničeho nic sám na brankáře Došlý, ale svůj druhý zásah nepřidal a střelu poslal vedle tři tyče. Domácí udeřili jako blesk z čistého nebe, když se krásnou střelou z dvaceti metrů prosadil střídající Polák a tak Kosmonosy čekala ještě krušná čtvrthodina. Svojí zkušeností ovšem drželi domácí daleko na dostřel od Vlkovy svatyně a vypadalo to, že už se Bousov na žádnou další šanci nezmůže. V poslední minutě se ovšem do velké příležitosti dostal Petr Havel ml., když stál tváří v tvář Vlkovi. Pokoušel se ho přehodit, což se mu sice povedlo, ale společně s gólmanem přehodil i hostující branku. Rezerva Kosmonos si tedy z Bousova odvezla plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu



SK Kosmonosy B
Jan Bažant - SK Kosmonosy: První poločas se nám povedl a zaslouženě jsme se odcházeli do kabin s dvougólovým náskokem. Druhý poločas jsme trochu přestali hrát. Škoda, že jsme nepřidali třetí gól, to by domácí už definitivně srazilo. Místo toho jsme inkasovali po krásné střele a v závěru jsme ještě byli rádi, že jsme neinkasovali podruhé. I tak si myslím, že jsme byli fotbalově lepší a vyhráli zaslouženě.



Sestavy


Dolnobousovský SK B
M. Buriánek [-] - L. Čech [-] , O. Klíma [-] , M. Kollátor [-] , M. Švec [-] - L. Dajč [-] (52. J. Kasal [-] ) , P. Vacek [-] (75. M. Boček [-] ) , P. Havel [-] , P. Havel [-] (46. M. Polák [-] ) - J. Dorotík [-] (61. J. Šolc [-] ) , M. Šolc [-]

SK Kosmonosy B
P. Vlk [-] - L. Došlý [-] , J. Železný [-] (46. T. Pavlousek [-] ) , M. Procházka [-] , J. Fanta [-] , J. Bažant [-] , A. Vizingr [-] , S. Výda [-] (46. J. Kožíšek [-] ) , M. Gregorovič [-] , L. Brodský [-] , P. Bernard [-] (46. M. Bouda [-] )

ŽK: 56. L. Čech , 82. J. Šolc - 41. P. Bernard .
Místo: Dolní Bousov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pažout Petr - VLČKO Josef (N), TÝSL Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.