2:2
(0:2)
17. M. Beránek
35. J. Bendl (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

2.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bakov ztratil dvougólové vedení a nakonec remizoval


Branky


59. T. Burda , 70. O. Najman - 17. M. Beránek , 35. J. Bendl (vl.)
0

Jak Bakovu, tak i Klášteru se první kolo hrubě nepovedlo. Oba dostali bůra a v druhém kole nové sezony se snažili o napravení. Nakonec mohli být o něco spokojenější domácí, kteří ještě v poločase prohrávali 0:2, ale nakonec brali bod za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bakov první poločas zvládl lépe

Po prvním kole, kdy byl Bakov značně oslaben o několik hráčů a nikdo mu nemohl pomoci z "A" týmu, tomu bylo na Klášeře naopak. V základní sestavě hostí se objevil například bývalý kapitán áčka Vladimír Sedláček, či střelec, pravidelně nastupující za áčko, Michal Louda. Posílení v sestavě bylo znát a netrvalo dlouho a Bakov se mohl radovat z první branky. Po čtvrt hodině hry se k přímému kopu zpoza šestnáctky postavil Beránek. Hostující hráči ještě prodloužili zeď, takže Šimíček v brance domácích nic neviděl a proti střele k tyči se pouze ohlédl - 1:0. Ještě veseleji bylo hostům po půl hodině, kdy kopal roh opět Beránek a míč do vlastní sítě si srazil domácí útočník Jiří Bendl. Do kabin tedy odcházeli hosté s, na první dojem pohodlným, naskokem dvou branek. 

Klášter se nevzdal a vyrovnal

Bakov, ukolébán vedením, do druhého poločasu vstoupil vlažně a už to nebyl ten samý celek, jako v prvním poločase. Domácí vycítili šanci se zápasem ještě něco udělat a začali být aktivni směrem dopředu. V 59. minutě se po rohu trefil střídající Tomáš Burda a snižil na rozdíl pouhého gólu. Hostům toto jako varování nestačilo a tak o dalších deset minut později přišlo vyrovnání. Zasloužil se o to domácí Najman, který se ujal míče na lajně, prošel s ním až doprostřed hřiště a po pěkné individuální akci překonal debutanta v bráně Bakova Knížka a srovnal na konečných 2:2. V závěru ještě mohl Bakov strhnout vedení zpět na svoji stranu, ale za Šimíčkem už zvonila pouze tyč.



Ohlasy k zápasu



SK Bakov nad Jizerou B
Tomáš Louda (divák, člen "A" týmu)- SK Bakov nad Jizerou: "Zápas příliš krásy nepobral, ale věřil jsem, že už vedení 2:0 udržíme. Klášter ale zabojoval a zaslouženě vyrovnal, škoda tyčky v závěru."



Sestavy


SK Klášter Hradiště n/J
P. Šimíček [-] - K. Pilz [-] , L. Navrátil [-] , M. Smetana [-] (12. T. Burda [-] ) , G. Horák [-] - V. Novotný [-] , A. Janatka [-] - J. Bendl [-] , R. Vasko [-] (90. T. Hajlich [-] ) - O. Najman [-] (80. R. Tesař [-] ) , J. Antoš [-]

SK Bakov nad Jizerou B
J. Knížek [-] - T. Dlask [-] , P. Svatuška [-] (46. R. Křepelka [-] ) , V. Sedláček [-] , J. Šavrda [-] , M. Beránek [-] (90. M. Šulc [-] ) - J. Hozák [-] (77. J. Resl [-] ) , J. Nagy [-] , T. Formáček [-] , J. Resl [-] - M. Louda [-] (69. T. Vitmajer [-] )

ŽK: 16. K. Pilz , 41. J. Bendl , 45. G. Horák , 63. O. Najman , 84. R. Tesař - 19. P. Svatuška , 73. R. Křepelka , 75. T. Vitmajer , 90. M. Beránek . ČK: 85. J. Šavrda .
Místo: Klášter. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chrastina Petr - TACLÍK Vladimír (N), ADAM Leoš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.