Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 10:15

2.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SKP je zatím stoprocentní


Branky


0

V opačném rozpoložení nastupovaly k zápasu druhého kola oba týmy. Zatímco domácí si přivezli vítězství z Nové Vsi a chtěli doma body potvrdit, hostující Bousov hned v prvním kole přenechal na svém trávníku všechny body Kosmonosům. Po zápase se rozdíl mezi oběma celky ještě prohloubil, protože domácí si připsali další tři body za vítězsví 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel sváteční střelec Holík

Od úvodního hvizdu měli lehce navrh domácí, protože byli aktivnější a víc drželi míč na svých kopačkách. Hrozili především útoky po stranách a následných centrech. Obrana hostí ovšem fungovala dobře a do vyložené šance domácí nepustila. Když to nešlo do vápna - muselo to jít jínak. V 36. minutě ze dvaceti metrů napříhl obránce Holík, který přesně mířenou ranou vymetl pavučiny Buriánkovi branky - 1:0. Bousov stejně jako v prvním zápase spoléhal na dlouho nakopávané míče za obranu domácích, která ovšem také fungovala dobře a do žádných šancí Bousov nepustila. Do kabin tedy odcházeli domácí s náskokem jedné branky.

Pišinger jistil tři body pro domácí

I v druhé půli byli fotbalovější domácí, navíc k tomu přidali i fyzickou převahu. Při pohledu na soupisku obou mužstev v SKP přecejen převládali mladší ročníky, než tomu bylo u Bousova. Domácím se ovšem dlouho nepodařilo přidat druhou branku, která by je definitivně uklidnila a proto se druhý poločas odehrával v nervózním duchu. Klid na jejich kopačky jim přinesl až v 80. minutě Pišinger, když se trefil přesně mezi "betony" hostujícího gólmana Buriánka. Tentýž hráč ještě tři minuty před koncem potrestal chybu v rozehrávce a byl to pro něj již třetí gól v sezoně. V poslední minutě už jen kosmeticky upravil skóre na 3:1 střídající Svoboda, což je věkem ještě dorostenec. SKP se tak výhrou posunulo na druhou příčku tabulky, zatímco Bousov si musí na první body sezony ještě počkat.



Ohlasy k zápasu


SKP Mladá Boleslav
Štěpán Tomš (hráč) - SKP Mladá Boleslav: "V celém zápase jsme měli navrch, ale bohužel jsme se dlouho trápili v koncovce a o výsledek museli bojovat až do konce. Velká škoda je inkasovaného gólu v závěru. Příští týden nás čeká o poznání těžší zápas v Doubravě - souboj o první místo."




Sestavy


SKP Mladá Boleslav
P. Suchý [-] - M. Ditrich [-] , L. Tětek [-] , P. Holík [-] , J. Martínek [-] - Š. Tomš [-] , T. Kovač [-] (87. M. Moc [-] ) , P. Žahourek [-] , M. Zemenčík [-] (77. M. Jakubčo [-] ) - D. Pišinger [-] - T. Zajíček [-] (75. P. Forchtner [-] )

Dolnobousovský SK B
M. Buriánek [-] - M. Švec [-] , M. Kollátor [-] , O. Klíma [-] (46. M. Svoboda [-] ) , P. Procházka [-] - M. Boček [-] , P. Vacek [-] , P. Havel [-] (46. M. Boček [-] ) , P. Havel [-] - J. Dorotík [-] - P. Kynčl [-]

ŽK: 57. T. Kovač , 79. P. Žahourek - 70. P. Vacek , 72. J. Ort .
Hráči zápasu: D. Pišinger .
Místo: U Koupaliště. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Grešo Vilém - FAIX Václav (N), KRAJCSOVICS Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.