Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šťastná sedmička pro Řepov


Branky


0

Ač je Nová Ves nováček soutěže, tak se zatím v začátku sezony neprezentuje vůbec špatným dojmem. Z tří uplynulých utkání sebrala šest bodů a s ambicemi na další cestovala v neděli odpoledne do Řepova. Ten pro jejich choutky ovšem neměl žádné pochopení a dominantním výkonem hosty jasně přehrál a zaslouženě zvítězil vysoko 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase nebylo co řešit

Hosté z Nové Vsi do utkání nastoupili s několika změnami oproti vítěznému domácímu zápasu se Březnem. Hráče kola, Martina Moce, nahradil v brance Ferkl, na stopera se vrátil Činka a Beránek byl postaven na svou obvyklou pozici předstopera. Jak bylo od úvodního hvizdu znát, změny moc ovoce nepřinesly. Od začátku byl domácí tým aktivnějším, navíc už v 6. minutě musela Nová Ves střídat poté, co si poranil koleno obránce Nohýnek. V úvodní desetiminutovce si Řepov vytvořil pár slibných šancí, ale z žádné z nich se jim nepodařilo otevřít skóre. Po gólu volala hlavně šance Vaňka ze 12. minuty, ale domácí útočník trefil pouze ležícího brankáře Ferkla. Svoje zaváhání ale Vaněk napravil ve 20. minutě, kdy se po pěkné individuální akci trefil zpoza vápna levou nohou a míč se zastavil až v síti - 1:0. Pět minut na to se mohli domácí radovat podruhé. Drahota prošel obranou hostí, předložil míč na přední tyč Vaňkovi a ten se opět nemýlil. Další direkt pro hosty přišel za další dvě minuty, kdy se po rohovém kopu Vaňka prosadil hlavou domácí kapitán Honzák. Řepov nepolevil, aktivita zůstala na jeho kopačkách a ještě do poločasu zvýšil své vedení již na 5:0. V rozmezí 34. a 36. minuty se trefil Rambousek a Šťastný. V tu chvíli už bylo po zápase a hosté si toho byli vědomi. Možná i proto do poločasu vyrovnali hru, ale k žádné šanci to nevedlo.

Údržba Řepova a další dvě branky

Druhý poločas už se hrál spíše z povinnosti, protože všem bylo jasné, kdo dnes bude brát body. Domácí hráli s chutí a s přehledem si kontrolovali získané vedené. Povedlo se jim přidat ještě další dvě branky. Na 6:0 zvyšoval po hodině hry Vaněk, když využil zaváhání krajního beka hostí a zkompletoval tak svůj hattrick. V zápětí upravil na konečných 7:0 krásnou střelou ze střední vzdálenosti navrátilec Uher, který poslední dvě sezony strávil na Sportingu. Do konce utkání už žádná další branka nepadla a tak si Řepov připsal pohodlné vítězství 7:0 a zařadil se na druhou příčku za zatím suverénní Doubravu. Nová Ves naopak spadla na sedmou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Řepov
Vladimír Javůrek (trenér)- TJ Sokol Řepov: V kabině jsme si řekli, že na Novou Ves vlítneme od první minuty. To kluci splnili a ve 35.minutě bylo prakticky rozhodnuto. Z vítězství mám samozřejmě velkou radost, ale uvítal bych více domácích diváků.




Sestavy


TJ Sokol Řepov
R. Gereg [-] - M. Pollák [-] , A. Drahota [-] , L. Honzák [-] , M. Macháček [-] - M. Veselý [-] (57. J. Podzimek [-] ) , M. Uher [-] , J. Vaněk [-] (65. T. Pollák [-] ) , M. Šťastný [-] - M. Bonomo [-] (84. M. Babák [-] ) , V. Rambousek [-]

TJ SOKOL Nová Ves
L. Ferkl [-] - T. Beránek [-] , D. Nohýnek [-] (6. M. Moc [-] ) , M. Studničný [-] , M. Činka [-] - J. Kubín [-] , P. Janda [-] (68. L. Nagy [-] ) - P. Špringer [-] - J. Minář [-] (85. L. Fanta [-] ) , M. Proc [-] (57. M. Drozný [-] ) , O. Janouš [-] (61. P. Nevyhoštěný [-] )

ŽK: 17. M. Bonomo , 44. M. Veselý , 55. J. Vaněk - 52. M. Moc , 54. O. Janouš , 85. L. Nagy .
Hráči zápasu: J. Vaněk .
Místo: Řepov. Počet diváků: 52. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - BARTOŠ Ladislav (N), HAVELKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.