4:2
(0:1)
35. J. Beneš
58. P. Zelba (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubrava jede dál bez ztráty


Branky


46. M. Pálka , 61. M. Vít , 67. J. Nedošetko , 87. J. Bárta (p.) - 35. J. Beneš , 58. P. Zelba (p.)
0

Na pažit první Doubravy přicestovalo Březno, které po letním posilování možná zůstává trochu za očekáváním. Počítalo se s ním jako s adeptem na postup do okresního přeboru, ale nevyrovnanými výkony se řadí spíše do poloviny tabulky. Zatím suverénní Doubravu sice hosté potrápili a dokázali ji vstřelit dvě branky, ale k bodovému zisku to nevedlo a Doubrava si tak připsala další tři body za výhru 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas překvapivě pro Březno

Hosté ze Března přijeli na půdu lídra soutěže s touhou sebrat mu první body v soutěži. I tak ale byli domácí lepším týmem a vytvořili si několik šancí, které ovšem nedokázali přetavit ve vedoucí branku. A tak co se nepovedlo domácím, zvládli hosté. Svou první šanci v utkání sice ještě neproměnili, ale s druhou už nepohrdli. Skóre utkání otevřel ve 35. hostující kanonýr Beneš a připsal si tak již šestou branku v sezoně. Překvapená Doubrava nenašla do konce poločasu recept na hostující obranu v čele s gólmanem Jelečkem a tak se do kabin odcházelo s překvapivým vedením hostujícího Března.

Druhá půle již vyzněla pro Doubravu

Do druhé půle nahradil Marek Vít Mikschla a to se ukázalo jako správný tah. Nejprve ovšem hned po začátku druhé půle přišlo vyrovnání z kopaček domácího Pálky. Březno se ovšem z brzkého inkasovaného gólu nepoložilo a v 58. minutě dokázalo najít odpověď. Vedení zpět na svou stranu strhl hostující kapitán Zelba. Trvalo to ovšem pohé tři minuty a bylo opět vyrovnáno. Po centru Koťátka míč k tyči uklidil právě střídající Vít a ukázal se jako správný žolík. Vyrovnaný průběh zápasu strhnul na stranu domácí Doubravy záložník Nedošetko v 68. minutě. Březno se ještě snažilo o vyrovnání, ale definitivní pojistku třech bodů přidal tři minuty před koncem Bárta z pokutového kopu. Doubrava tak ani na pátý pokus nezaváhala a svoji formu bude chtít potvrdit v příštím kole na hřišti Řepova, což se dá označit za šlágr kola. Naopak Březno se pokusí napravit nepovedený zápas doma s rezervou Bakova.



Ohlasy k zápasu


SK Jizeran Doubrava
Josef Nedošetko (hráč)- Jizeran Doubrava: Do zápasu jsme nastupovali s respektem jelikož jsme věděli, že přijel kvalitní soupeř. Naše očekávání se potvrdilo a do druhého poločasu jsme vstupovali s jednogólovou ztrátou. Vyrovnaný průběh zápasu jsme naštěstí v druhé půli strhli na svou stranu.




Sestavy


SK Jizeran Doubrava
P. Musil [-] - L. Odcházel [-] , J. Bárta [-] , M. Pálka [-] , M. Mikschl [-] (46. M. Vít [-] ) , S. Šimek [-] , J. Nedošetko [-] , J. Koťátko [-] , M. Jeleček [-] , D. Šimíček [-] , J. Halfar [-]

TJ Sokol Březno
J. Jeleček [-] (60. A. Charvát [-] ) - V. Brodský [-] , L. Dezsö [-] - J. Gabriel [-] , J. Vrabec [-] , P. Zelba [-] , J. Krouský [-] , J. Duška [-] (88. J. Procházka [-] ) - L. Koudelka [-] , J. Beneš [-] , R. Barák [-] (83. O. Vlček [-] )

ŽK: 18. J. Bárta , 58. D. Šimíček - 47. J. Vrabec , 55. J. Krouský .
Místo: Doubrava. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chládek Jiří - MOC Josef (N), ERBEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.