Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V divokém zápase srovnával Bousov v poslední minutě


Branky


0

Souboj dvou rezerv nabídlo sobotní odpoledne. Béčko Bělé pod Bězdězem se utkalo s rezervou Bousova a bylo se na co dívat. Zápas nabídl celkem osm branek a oba týmy si rozdělily po bodu za konečnou remízu 4:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá do zápasu nevstoupila dobře a s mladíky Bousova měla velké problémy. Domácí se prezentovali nesoustředěným výkonem a dělali hodně chyb v rozehrávce. Chyb domácích dokázali hosté stoprocentně využít. Skóre otevřeli již v 6. minutě, kdy se poprvé v zápase prosadil teprve šestnáctiletý Šolc. Odpověď Bělé na sebe ovšem nenechala dlouho čekat, po čtvrthodině hry vyrovnal domácí veterán Jirdásek. Věkový rozdíl mezi dvěma střelci zápasu je neuvěřitelných 30 let, takže šlo tak trochu o souboj generací. V něm měl navrch mladík Šolc, který se ve 23. minutě prosadil podruhé v zápase a vrátil tak hostům vedení. Svou chuť ukázal i ve  35. minutě, kdy zkompletoval hattrick a uzavřel tak povedený nástup do utkání. Do konce poločasu se již skóre neměnilo a tak šli do kabin o dva góly spokojenější hosté.

Bělá otočila, ale v závěru ztratila výhru

Do druhé půle Bělá nastoupila v úplně jiném světle. Poločasová pauza domácím zjevně prospěla, zlepšili přihrávky a zvětšili důraz ve vápně. To se jim záhy vyplatilo, když na 2:3 snižoval opět Jirdásek hned pět minut po zahájení druhé půle. S vědomím toho, že Bousov ztratil dvoubrankové vedení i minulý zápas, hosté znervózněli a Běla se mocně tlačila za vyrovnáním. To se jim povedlo až v 77. minutě, kdy se prosadil Slobodzian a rázem se začínalo od znova. Nerozhodný výsledek ovšem vydržel pouhé dvě minuty, protože rozjelou Bělou dostal do vedení Mareš a tak Bousov opět ztratil dvoubrankové vedení a najednou prohrával. Když už to vypadalo že Bělá díky svému obratu bude brát všechny tři body, prosadil se po hrubce domácího gólmana Dohnalíka hostující útočník Dorotík a vyrovnal tak na konečných 4:4.



Ohlasy k zápasu


SK Bělá pod Bezdězem B
David Smejkal - trenér: "Do zápasu jsme vstoupili nesoustředěně a soupeř trestal každou chybu, kterých jsme na můj vkus udělali víc než dost. První půli jsme tak zaslouženě prohráli 1:3. Do druhé půle nastoupilo úplně jiné mužstvo, řekli jsme si v kabině pár věcí a dokázali jsme výsledek otočit. Bohužel jsme si na konci nechali dát branku na 4:4. Zápas asi zaslouženě skončil remízou."




Sestavy


SK Bělá pod Bezdězem B
L. Dohnalík [-] - J. Slobodzian [-] , K. Vrabec [-] , D. Špringl [-] (46. J. Verner [-] ) , P. Mareš [-] (85. L. Vnenk [-] ) , D. Slavík [-] , L. Hruštička [-] , J. Hanibal [-] , J. Košťál [-] , M. Jirdásek [-] (80. L. Řehořek [-] ) , J. Pavlíček [-]

Dolnobousovský SK B
P. Krajcsovics [-] - V. Zumr [-] , M. Kollátor [-] , P. Procházka [-] , P. Havel [-] - J. Šolc [-] , D. Šouta [-] (75. M. Svoboda [-] ) , T. Světlík [-] (25. J. Ort [-] ) , P. Havel [-] - J. Kasal [-] , J. Dorotík [-] -

ŽK: 70. P. Procházka , 75. J. Dorotík .
Hráči zápasu: M. Jirdásek - J. Šolc .
Místo: Bělá pod Bezdězem. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Chládek Jiří - JÍRA Miroslav (N), KRAJCSOVICS Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.