2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letohrad má po výhře jisté udržení v lize, Dvůr padá


Branky


7

Sobotní odpoledne 3.6. 2023 nabídlo střet mezi Letohradem a Dvorem Králové nad Labem. Pro oba týmy velmi důležité utkaní, protože i domací tak i hosté hrají o udržení v Divizi C. Letohrad přidal v každém poločase po jedné brance a po gólech Šplíchala a Kabourka slaví jistotu toho, že si příští sezónu zahrají Divizi C. Za to hosté se po prohře rozloučil s Divizí C

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidný poločas rozvířil Šplíchal

Start do zápasu byl od obou mužstev chladnější a velmi opatrný. K jedné z větších šancí se dostali po půlhodině hry domácí, kdy stoper Macek projel půlku hřiště sám až k rohovému praporku, kde přenechal míč Lorencovi, po kterého centru se k míči dostal Zbudil, jeho rána však letěla vedle. Domácí však nemuseli věšet hlavy. O pár minut později si míč navedl Hiller, vystřelil, jeho střelu sice brankář vytěsnil na tyč, u té ale stál připravený Šplíchal a placírkou do prázdné branky tak poslal svůj tým do vedení. Netrvalo dlouho a ke slovu se dostali i hosté. Po chytré přihrávce od Hrušky mířil hostující Machač vysoko nad tři tyče.

Chyba obránce stála hosty body

Druhý poločas začal v úplně jiné intenzitě, než poločas první. Hned z kraje si oba týmy vypracovaly slibné gólové šance, ani jeden z nich však svoje šance v gól nepřetavil. V 54. minutě našel jeden z obránců domácích na hranici vápna stojícího Zbudila, který se obkroužil kolem obránců. Jeden z nich však musel zatáhnout za nouzovou brzdu a stáhnul do gólové šance řítícího se Zbudila - ČERVENÁ KARTA. O deset minut později už domácí přesilovku využili. V 63. minutě Lorenc vzdušnou přihrávkou uvolnil nabíhajícího Kabourka, který po nepovedném odkopu jednoho z obránců překonal Matulu. Do konce utkání už Letohrad udržel skóre a slaví tak udržení v lize. Dvůr se tak v posledním domácím zápase rozloučí s ligou.



Ohlasy k zápasu


FK Letohrad
Aleš Majvald (trenér FK Letohrad): Tvrzení, že poslední krok bývá nejtěžší, se potvrdilo i u nás. V naší hře bylo dost neklidu a zbrklých řešení, ale naštěstí se nám podařilo vstřelit dvě branky a vyhrát. Ve hře máme hodně rezerv, ale po špatném úvodu jarní části musím kluky pochválit jak náročné jaro zvládli.




Sestavy


FK Letohrad
J. Janůj [-] - A. Nágl [-] , M. Lorenc [-] , R. Macek [-] , J. Jiřánek [-] , J. Hiller [-] (71. J. Kadlec [-] ) , A. Zbudil [-] (71. L. Netolický [-] ) , F. Šplíchal [-] (60. D. Chládek [-] ) , T. Kabourek [-] (80. D. Veselý [-] ) , P. Štěpán [-] , P. Šponar [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem
V. Matula [-] - D. Sojka [-] , M. Hrubý [-] (85. D. Rydval [-] ) , J. Rejl [-] , T. Olawoyin [-] (85. J. Prokš [-] ) , M. Hruška [-] (63. L. Mertlík [-] ) , D. Vitebský [-] , P. Šťastný [-] , D. Votrubec [-] , F. Machač [-] , T. Picha [-]

ŽK: 40. P. Štěpán , 43. T. Kabourek , 57. R. Macek , 73. D. Chládek - 73. M. Hrubý , 75. L. Mertlík , 80. T. Olawoyin , 84. J. Rejl , 87. D. Vitebský . ČK: 54. T. Picha .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Štefan Michal - HES Filip, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů