3:1
(2:1)
28. P. Špringer (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jivina vyhrála podruhé za sebou


Branky


0

V 6. kole zajížděli fotbalisté Nové Vsi na půdu Jiviny, která si minulý týden poradil s Klášterem spíše hokejovým výsledkem 6:3 a v zápase řádil především útočník Nedvěd, který pětkrát skóroval. Svoji střeleckou formu si přenesl i do dalšího utkání a i díky jeho dvěma brankám nakonec Jivina slavila výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jivina šla do vedení hned v první minutě

Diváci se ještě nestihli ani pohodlně usadit na svá místa a už se měnilo skóre. Jandovu přihrávku na stopera hned po rozehře vystihl domácí Kuntoš, v pokutovém území našel kanonýra Nedvěda a ten se nemýlil. Hned v první minutě se tak Jivina dostala do vedení. Hosté mohli bleskově odpovědět. Z levé strany se do vápna dostával Moc a zpětnou přihrávkou pod sebe našel hostujícího střelce Špringera, ale s jeho střelou si věděl rady Skála v domácí brance. Více ze hry měli hosté z Nové Vsi, domácí zase hrozili z rychlých protiútoků prováděných duem Nedvěd - Kuntoš. Hosté se díky své aktivitě dočkali vyrovnání. Těsně před půlhodinou hry byl ve vápně faulován Janouš a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Špringer - 1:1. Jivina ovšem na obdrženou branku bleskově zareagovala a byl u toho opět Nedvěd. Ten si potáhl balon na hranici vápna a umístěnou střelou k pravé tyči nedal Mocovi šanci. Do kabin tak šla spokojenější domácí Jivina.

Domácí si vítězství pohlídali

Do druhé půle nastoupili hosté se snahou vyrovnat nepříznivý stav, ale dobře fungující obrana domácích v čele s gólmanem Skálou je do žádného vážnějšího ohrožení branky nepustila. Naopak to byli domácí, kteří se v 66. minutě mohli radovat z pojišťovacího gólu. Matoušek přeloboval brankáře Moce, míč se odrazil od břevna zpět k Matouškovi a ten už neměl problém uklidit kulatý nesmysl do odkryté branky. Tato branka utkání definitivně rozhodla, snaha o snížení se sice Nové Vsi upřít nedá, ale k žádnému výsledku to nevedlo. Jivina tak podruhé v řadě zvítězila a je pátá, Nová Ves díky porážce spadla na osmé místo tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Nová Ves
Petr Janda: Úvod utkání poznamenala hrubice hostujícího Jandy. Poté jsme za svou aktivitu byli odměnění vyrovnávací brankou, ze které jsme se ale dlouho neradovali. Druhá půle se už odehrávala bez výraznějších zvratů. I po třetí obdržené brance jsme v aktivitě nepolevovali, ale k tíženému výsledku to nevedlo.



Sestavy


SK Jivina
P. Skála [-] - D. Holas [-] , M. Štafl [-] , M. Maděra [-] (46. V. Hasala [-] ) , O. Matoušek [-] - J. Klouček [-] , Z. Drašnar [-] , J. Kima [-] - S. Nedvěd [-] , J. Kuntoš [-] - L. Nevyhoštěný [-]

TJ SOKOL Nová Ves
M. Moc [-] - M. Studničný [-] , T. Beránek [-] (55. M. Proc [-] ) , M. Drozný [-] , M. Činka [-] - M. Moc [-] , J. Kubín [-] (75. L. Nagy [-] ) , P. Janda [-] , J. Minář [-] - P. Špringer [-] , O. Janouš [-]

ŽK: 74. J. Klouček , 81. Z. Drašnar - 85. T. Beránek .
Hráči zápasu: S. Nedvěd .
Místo: Jivina. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kuba Michal - HRADISKÝ Jaroslav (N), BERÁNEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.