2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Emotivní zápas skončil remízou + FOTO


Branky


0

Asi nejzajímavější zápas 8. kola se odehrál v neděli odpoledne v Řepově, kam přijely Kosmonosy. Mezi týmy panuje poměrně velká rivalita a navíc šlo o přímý souboj o druhé místo. Řepov si dvakrát našel cestu k vedení, hosté z Kosmonos ale v obou případech dokázali rychle vyrovnat a tak šlágr skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Od samotného úvodu se hrál zápas na velmi dobré úrovni. Hosté, vědomi si důležitosti utkání, přijeli do Řepova s několika posilami z "A" týmu. Možná i díky tomu byli více na míči, ale domácí jim nedali nic zadarmo, bojovali a drželi tak s hosty krok. Většina útočných pokusů Kosmonos končila na dobře fungující řepovské obraně. Za hosty se vyjímal především exligista Vizingr, který prokazoval ve středu hřiště velký přehled a zkušeně tvořil hostující hru. Ten ovšem zápas nedohrál, protože těsně před půli se ve vzduchu ošklivě srazil s Drahotou a se zraněním na hlavě musel hrací plochu předčasně opustit. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu a nejvýraznějším momentem bylo právě zranění Vizingra.

Kosmonosy dvakrát rychle vyrovnaly

I v druhé půli bez Vizingra byl hostující tým tím fotbalovějším týmem a měli více ze hry. Řepovská lavička na to reagovalá střídáním, kdy se na hřiště místo Heřmánka dostal Šťastný, který se hned při prvním doteku s míčem prezentoval hezkým sólem přes celé hřiště, do zakončení ho ale kosmonoská obrana pomocí faulu nepustila. Řepovu rázem narostla křídla a právě Šťastný byl u zrodu akce ze 68. minuty, kterou nakonec zakončoval Vaněk a poslal domácí do vedení - 1:0. Hosté mohli bleskově vyrovnat, ale v domácí brance i s pomocí břevna začaroval Gereg a prozatím tak nedovolil hostům vyrovnat. To se jim ovšem už povedlo v 76. minutě, kdy přímý kop Gereg vyrazil jen před sebe a pro dobíhajícího Takače už nebyl problém uklidit míč do branky - 1:1. Řepov se mohl dostat zpět do vedení, ale centr Bonoma zakončil Kopa hlavou pouze do tyče. I tak se ale domácí dostali do vedení čtyři minuty před koncem, kdy hezky vymetl šibenici Vlkovy brány střídající Šťastný. Ovšem vedení se Řepovu dařilo držet pouhé dvě minuty. Po centru a následném závaru ve vápně se prosadil hostující kanonýr Došlý. Domácí si stěžovali na hraní rukou, sudí Lafek byl ovšem nesmlouvavý a branku uznal. Strhnout vedení mohly Kosmonosy na svou stranu ještě v nastavení, ale standartku za hraní rukou gólamana mimo vápno domácí obrana ubránila a hned potom Lafek ukončil tento souboj, ve kterém se nakonec asi spravedlivě body dělili.


(Foto: Michal Kvapil)



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Řepov
Vladimír Javůrek - trenér: "Zápas měl podle mě vysokou úroveň. Díky bojovnosti jsme s Kosmonosy drželi krok a bylo na co se dívat. Mrzí mě, že náskok 2:1 jsme pár minut do konce neudrželi. Neměli jsme dovolit centr do vápna, po kterém se hostům podařilo vyrovnat. Tím jsme vítězství ztratili. Zraněnému Vizingrovi přeji brzké uzdravení a doufám, že bude v pořádku."

SK Kosmonosy B
Ondřej Siřínek - hráč: "Bojovný fotbal na obou stranách. Myslím, že jsme měli více šancí zápas vyhrát, ale za zodpovědnost hráčů Řepova je jistě remíza spravedlivá. Škoda emocí, které ke konci přetékály."



Sestavy


TJ Sokol Řepov
R. Gereg [-] - L. Honzák [-] , L. Kopa [-] , M. Macháček [-] , A. Drahota [-] - M. Uher [-] , D. Kořínek [-] (88. M. Pollák [-] ) , J. Vaněk [-] (80. M. Lochman [-] ) , M. Heřmánek [-] (60. M. Šťastný [-] ) - V. Rambousek [-] , M. Bonomo [-] -

SK Kosmonosy B
P. Vlk [-] - J. Řehoř [-] (60. P. Kopecký [-] ) , M. Šimáček [-] , O. Siřínek [-] , J. Fanta [-] , A. Vizingr [-] (46. K. Takač [-] ) , L. Došlý [-] , F. Kopal [-] , M. Procházka [-] (70. J. Řehák [-] ) , L. Brodský [-] , M. Gregorovič [-]

ŽK: 61. A. Drahota , 83. L. Honzák , 89. M. Lochman - 62. J. Fanta .
Hráči zápasu: V. Rambousek - L. Došlý .
Místo: Řepov. Rozhodčí: Lafek David - HALBICH Rudolf, NOVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.