Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubrava doma opět nezaváhala a zastřílela si


Branky


32. J. Nedošetko , 43. M. Mikschl , 49. J. Nedošetko , 74. J. Nedošetko (p.) , 81. M. Vedral , 88. S. Šimek - 85. P. Špringer (p.)
0

Doposud suverénní Doubrava hostila Novou Ves. Poslední střetnutí těchto dvou týmů skončilo neuvěřitelným výsledkem 15:0 pro domácí. Podobná kanonáda se nekonala, ale Doubrava si opět s chutí zastřílela a bere tři body za vítězství 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půlhodina

Hostující Nová Ves do zápasu vstoupila se záměrem neopakovat výprask z minulého vzájemného zápasu, proto hrála ze zabezpečené obrany a s cílem nedostat branku. To je ji poměrně dlouho dařilo a první půlhodina přinesla vyrovnaný fotbal s velkým množstvím osobních soubojů a se hrou ve středu hřiště. Doubravě se podařilo odpor hostů zlomit ve 32. minutě, když si domácí záložník Nedošetko navedl až na hranici vápna a přesno střelou k tyči otevřel skóre zápasu. Domácí tato branka uklidnila a konečně začali hrát kombinační fotbal, na který jsou fanoušci Doubravy zvyklí. Ve 43. minutě se podařilo navýšit náskok, když Mikschl vnikl z levé strany do vápna a jeho tečovaná střela skončila u přední tyče hostující branky - 2:0. Nová Ves tak po slibném začátku šla do kabin s dvougólovou ztrátou.

Druhá půle v rukou Doubravy

Úvod druhé půle hosté nezachytili. Ve 49. minutě se vysoký centr snesl přesně na hlavu Nedošetka a ten stelou pod břevno upravil na 3:0 pro domácí. Poměrně dlouho tento stav držel a změnila to až 74. minuta, kdy si ve svém vlastním vápně počínal nedovoleně Nagy. Následnou penaltu s přehledem proměnil Nedošetko a připsal si tak hattrick. Bůra pro hosty dovršil v 81. minutě Vedral, který se po narážečce ve středu hřiště řítil sám na Moce, kterého překonal. Čestný úspěch si připsala také Nová Ves. V 85. minutě vlétl do domácího vápna Mařan, který byl následně faulován brankářem Musilem. Nařízenou penaltu si vzal hostující střelec Špringer a snížil tak na 1:5. Poslední slovo ale měli domácí, v 88. minutě proměnil svůj samostatný nájezd na Moce Šimek a upravil tak konečnou podobu výsledku na 6:1 pro Doubravu.



Ohlasy k zápasu


SK Jizeran Doubrava
Josef Nedošetko - hráč: "Do třicáté minuty to byl vyrovnaný fotbal. Po vstřelení první branky jsme se trochu uklidnili a i přesto, že se nám moc nedařilo hrát kombinační fotbal, tak jsme do poločasu přidali ještě jednu branku. Druhý poločas u hosté tolik nehrozili a tak jsme přidali ještě několik branek, hosté potom snížili už jen jednou brankou z penalty."

TJ SOKOL Nová Ves
Petr Janda - hráč: "Po dvou zápasech bez bodů se budeme soustředit na domácí nedělní "el clasico" proti sousední rezervě Bakova nad Jizerou."



Sestavy


SK Jizeran Doubrava
P. Musil [-] - L. Odcházel [-] (74. M. Vedral [-] ) , J. Bárta [-] , M. Vít [-] , M. Pálka [-] , M. Mikschl [-] (54. S. Šimek [-] ) , J. Nedošetko [-] , J. Koťátko [-] , M. Jeleček [-] , D. Šimíček [-] , J. Halfar [-] (62. T. Kochman [-] )

TJ SOKOL Nová Ves
M. Moc [-] - M. Studničný [-] , P. Janda [-] , T. Beránek [-] , M. Drozný [-] - O. Janouš [-] (74. P. Čonka [-] ) , J. Kubín [-] (79. P. Havelka [-] ) , M. Moc [-] (74. L. Fanta [-] ) - P. Mařan [-] (88. P. Nevyhoštěný [-] ) , M. Proc [-] (61. L. Nagy [-] ) , P. Špringer [-] -

ŽK: 38. J. Halfar , 60. M. Pálka , 74. J. Bárta , 85. P. Musil - 58. M. Proc , 62. P. Špringer , 70. J. Kubín , 74. L. Nagy .
Místo: Doubrava. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hloucal Radek - KOBOSIL Ondřej (N), NAGY Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.