Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:15

9.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepov přenechal všechny body SKP


Branky


0

Zajímavý souboj se odehrál v rámci 9. kola, když na hřiště SKP cestoval nedaleký Řepov. Oba celky v předchozím kole remizovaly a tentokrát tak chtěly bodovat naplno, což se nakonec podařilo domácímu SKP, které zvítězilo poměrem 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

Mírným favoritem byl před zápasem hostující Řepov, který papírové předpoklady od začátku začal naplňovat, byl aktivnějším týmem a více držel míč na kopačkách. V první desetiminutovce si také vypracoval pár dobrých šancí, ale Honzák, Šťastný, ani Vaněk domácího gólmana Suchého nepřekonali. Na druhé straně zahrozil po brejku exřepovský Zdražil, který se dostal ke střele na hranici penaltového puntíku, hostující branku ovšem minul. Zápas se nesl pořád ve stejném duchu, řepovští více útočili a obléhali domácí branku, SKP zase spoléhalo na rychlé kontry. Právě jeden z nich zajistil domácím vedení. Od poloviny hřiště vedl míč Zdražil, dovedl ho až hranici pokutového území, kde ho přenechal Žahourkovi, který si už věděl rady a překonal Gerega - 1:0. Řepov se s obdrženou brankou nechtěl smířit a hnal se za vyrovnáním. To se mu mohlo podařit po Drahotově akci, kdy přihrál pod sebe Rambouskovi, který rychle vypálil, ovšem proti byl gólman Suchý a konečky prstů vytáhl střelu nad břevno. Ve 37. minutě už ovšem bylo vyrovnáno, když se k míčí na hranici vápna dostal Vaněk a přesnou střelou k tyči překonal Suchého. Nic víc se již v první půli nestalo a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

SKP dvěma góly zápas rozhodlo

Druhá půle se nesla přesně v duchu té první. Hosté z Řepova útočili a měli územní převahu, domácí zase podnikali nebezpečné kontry. Zatímco hosté spálili několik dobrých šancí, domácí ukázali dobrou efektivitu a podařilo se jim dostat do vedení. V 59. minutě po centru z přímého kopu hostující obrana zaspala, nechala domácího Zemenčíka nekrytého a ten hlavou pohodlně skóroval. Řepov se opět tlačil za vyrovnáním ale jejich snaha končila buď na obraně, nebo na brankářovi domácích. Když už se Šťastnému podařilo Suchého překonat, zastavila míč v cestě do branky tyč. Do další dobré šance se dostal Drahota, ale z oblasti penalty se mu nepodařilo trefit okrytou domácí branku. Místo toho tedy opět skórovali domácí, když vedení pojistil Zdražil. Domácí SKP si už poté vedení pohlídalo a tak na domácím hřišti získali velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Řepov
Vladimír Javůrek - trenér: "SKP nám udělilo lekci z produktivity. Tolik šancí, co jsme dnes neproměnili,jsme neměli snad za celý podzim. My jsme hráli, drželi více balon, tlačili, ale góly dávali domácí."



Sestavy


SKP Mladá Boleslav
P. Suchý [-] - L. Tětek [-] , P. Holík [-] - P. Žahourek [-] (89. D. Jakl [-] ) , P. Forchtner [-] , M. Zemenčík [-] - M. Zdražil [-] (84. J. Vávra [-] ) , T. Kovač [-] (79. L. Fábry [-] ) , J. Martínek [-] , D. Pišinger [-] , V. Prokhorov [-] (81. D. Halas [-] )

TJ Sokol Řepov
R. Gereg [-] - L. Kopa [-] , L. Honzák [-] , A. Drahota [-] , M. Pollák [-] - M. Lochman [-] (66. J. Podzimek [-] ) , J. Vaněk [-] , M. Šťastný [-] , M. Uher [-] - M. Bonomo [-] , V. Rambousek [-] -

ŽK: 40. M. Zdražil , 59. M. Zemenčík - 22. J. Vaněk , 62. L. Kopa , 83. L. Honzák .
Místo: U Koupaliště. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Meščan Marek - TVAROH Petr, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.