1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březno doma jediným gólem porazilo Řepov


Branky


0

Souboj dvou celků, které patří k tomu lepšímu, co III. třída nabízí, se odehrál ve Březně. Hostující Řepov chtěl napravit nepovedenou sérii zápasů a po třech zápasech znovu naplno bodovat. Proti byl ovšem domácí útočník Koudelka, který vstřelil jedinou branku utkání a všechny body tak zůstaly ve Březně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku vstřelil Koudelka

Hosté z Řepova přijeli na hřiště silného Března oslabení, k dispozici nebyl kapitán Honzák a za Gerega musel v bráně zaskočit Babčák. Domácí zase nemohli počítat s vykartovaným střelcem Benešem. Od úvodu bylo k vidění vyrovnané utkání bez výraznějších brankových příležitostí. Domácí hrozili především ze standartních situací, které dobře zahrávali, ale vě většině případů si obrana v čele s Babčákem poradila. O první a také jedinou branku v zápase se postaral domácí útočník Koudelka, kterému předložil míč na vápno Duška a přesnou střelou na zadní tyč otevřel skóre utkání. Řepov chtěl na obdrženou branku rychle reagovat a hnal se za vyrovnáním. Blízko k tomu měl Rambousek, ale jeho střela zpoza vápna jen těsně minula domácí branku. Ve velké příležitosti se pak ocitl útočník Drahota, jenž se z boku řítil na Charváta, kterého sice překonal, ale míč zastavila pouze tyč branky. Po posledním hvizdu v první půli tak na světelné tabuli svítil výsledek 1:0 pro domácí Březno.

V druhé půli už branka nepadla

V druhém poločase se obraz hry moc nezměnil. Řepov se stále tlačil za vyrovnáním, ale nebezpečné momenty byli k vidění i na straně Března. Za hosty měl několik příležitostí na srovnání hlavně Vaněk, ale buď branku netrefil, nebo ztroskotal na dobře chytajícím Charvátovi. Další dobrou šanci měl Šťastný, který se po dlouhém křižném pasu řítil sám, ovšem vyběhnuvší Charvát si se situací opět poradil. Na druhé straně se mohl podruhé v zápase trefit Koudelka, který ovšem po centru z levé strany hlavou těsně minul levou tyč branky. Konec zápasu si už domácí zkušeně pohlídali a připsali si tak všechny tři body, kterými potvrdili své třetí místo v tabulce. Řepov tak neprožil povedený konec podzimní části a z posledních čtyř utkání se mu podařilo získat pouhé dva body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Řepov
Vladimír Javůrek - trenér: "Myslím, že jsme dnes viděli pěkný fotbal z obou stran. Asi by byla spravedlivější remíza, ale bohužel nás trápí neproměňování šancí."



Sestavy


TJ Sokol Březno
A. Charvát [-] - V. Bišický [-] (73. R. Barák [-] ) , V. Brodský [-] , L. Dezsö [-] , M. Krupica [-] - J. Krouský [-] , J. Duška [-] (90. J. Procházka [-] ) , P. Zelba [-] , J. Gabriel [-] , J. Vrabec [-] (86. O. Vlček [-] ) - L. Koudelka [-] -

TJ Sokol Řepov
J. Babčák [-] - A. Drahota [-] , L. Kopa [-] , M. Macháček [-] (86. J. Podzimek [-] ) - M. Uher [-] , M. Heřmánek [-] , J. Vaněk [-] (82. M. Lochman [-] ) , M. Šťastný [-] , D. Kořínek [-] - V. Rambousek [-] , M. Bonomo [-]

ŽK: 18. M. Krupica , 61. P. Zelba , 78. J. Gabriel - 39. J. Vaněk , 40. M. Macháček , 83. M. Heřmánek , 84. M. Bonomo .
Hráči zápasu: L. Koudelka - J. Babčák .
Místo: Židněves. Počet diváků: 99. Rozhodčí: Kožej Roman - ERBEN Jiří (N), BARTOŠ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.