J. Pečenka 23. (p.)
J. Linek 89.
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Chotětově


Branky


23. J. Pečenka (p.) , 89. J. Linek - 31. J. Beran (p.) , 33. Z. Štěpánek , 87. J. Beran
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V historicky prvním zápese se v mladoboleslavském okrese představil TJ Sokol Chotětov a začátek to pro něj byl peprný. Na hřiště nováčka soutěže, přijel další nováček, který sestoupil z 1.B třídy středočeského kraje-TJ Sokol Kněžmost. Kněžmost vcházel do utkání v roli jasného favorita, domácí nastupovali s vůlí, potrápit Kněžmost.

Promarněné příležitosti

Kněžmost na nic nečekal a vletěl do začátku 1. poločasu jako uragán. V prvních 10 minutách měl 2 gólové příležitosti, které ku štěstí domácích neproměnil. Poté se hra vyrovnala a nováček soutěže se začínal dostávat do tempa. Domácí si v nadcházejícíh minutách vytvořili 3 vyložené brankové příležitosti, kdy stáli tváří v tvář brankáři Sidorovi, ten svými skvělými zákroky podržel svůj tým. Ve 23. minutě si vzal kulatý nesmysl Bůžek, prošel od lajny do pokutového území, kde byl faulován. Rozhodčí nařídil pokutový kop. S penalty s přehledem skóroval Pečenka a domácí se ujali vedení. Hra se chvíli odehrávala ve středu hřiště, když po jasném faulu v pokutovém území, fauloval domácí hráč. K penaltě se postavil zkušenostmi ostřílený Josef Beran a nedal Skalickému šanci. Do poločasu hosté stihli obrátit skóre. Po chybě ve středu domácích obrany skóroval Štěpánek. Do kabin se šlo za stavu 1:2.

Druhá půle

Do druhého poločasu chtěli domácí vstoupit odhodlaně a vyrovnat nevyhovující stav. Domácí si vytvořili územní převahu, kterou nevyužili a stejně jako Čistá, zaplatili nováčkovskou daň za neproměňování šancí. Domácí zahazovali šanci za šancí a tak přišel trest. Staré pořekadlo nedáš dostaneš zafungovalo báječně. V 87.minutě si Josef Beran  vzal míč ve středu hřiště, viděl vyběhnutého Skalického a ze 40 metrů poslal balon za jeho záda. Sklidil veliké ovace fanoušků, protože takováto trefa se musí líbit každému. S domácími to neotřáslo a zkusili ještě zabojovat. A vyplatilo se. V 89. minutě skóroval domácí Linek, po chybě hostující obrany. Utkání bylo velice pěkné s pěknou diváckou kulisou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chotětov
Hráč domácích - Snažili jsme se potrápit favorita. Bohužel to nevyšlo. Padli nádherné branky a my doplatili na proměňování šancí.:

Sokol Kněžmost
Hráč hostů - Joska to pěkně trefil, měli jsme štěstí. Domácí nedali hodně šancí.:



Sestavy


TJ Sokol Chotětov
R. Skalák [-] - O. Vaňousek [-] (70. M. Nežerka [-] ) , J. Vrána [-] , K. Vetešník [-] , L. Kořínek [-] - J. Linek [-] , J. Pečenka [-] (77. M. Moulis [-] ) , M. Rusiňák [-] (78. P. Buryán [-] ) , M. Souček [-] - J. Bůžek [-] (70. O. Souček [-] ) , P. Kern [-] (85. M. Beneš [-] )

Sokol Kněžmost
J. Sidor [-] - D. Fiala [-] , T. Beran [-] , M. Kobrle [-] , Z. Chlup [-] - J. Beran [-] , J. Čadil [-] , L. Kastner [-] , J. Pavlíček [-] , S. Jakubínský [-] (78. M. Škaloud [-] ) - Z. Štěpánek [-] (85. J. Malík [-] ) -

ŽK: 31. R. Skalák , 36. J. Linek - 44. Z. Chlup , 56. D. Fiala , 89. J. Sidor .
Místo: Chotětov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pažout Petr - MUSIL Jiří, KOŽEJ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.