J. Buryán 33. (p.)
1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezno po roce udolalo Předměřice


Branky


33. J. Buryán (p.) - 19. O. Novák (p.) , 28. T. Hötzel , 40. T. Hötzel
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do nové sezony vstoupili hráči Bezna a Předměřic. Tento duel byl zajímavý v tom, že hráči Bezna nedokázali v minulém ročníku porazit hráče Předměřic. Hrálo se před krásnou diváckou návštěvou, která byla nejvyšší v tomto kole okresního přeboru.

Gólové hody

První poločas začal oťukáváním soupeřů. Ani jeden ze soupeřů nechtěl udělat chybu.  Na hráčích Bezna byl patrný respekt, který mají z domácího mužstva. Po úvodních opatrných minutách přišla rozhodující chvíle zápasu. V 19. minutě si to na bránu mířil Hotzel T., ovšem nedovoleným zákrokem ho sestřeli domácí kapitán Novotný. Byl z toho pokutový kop a k tomu červená karta pro Novotného. Penaltu s přehledem proměnil Novák. Ve 28.minutě rychlonohý Hotzel T. unikl všem soupeřům a svoji krásnou individuální akci zakončil brankou. V následujících minutách se hráči Bezna předháněli, kdo z nich spálí větší šanci. V proměňování postupně neuspěli Hotzel T, Ješábek a Koníček. Poté z ojedinělého pobytu Předměřic na hostující polovině byla odpískána penalta za faul brankáře Podzimka. Pokutový kop proměnil Buryán ve 33. minutě.  Domácí se najednou osmělili a začali hrát. Pro jejich smůlu je po 10 minutách uzemnil svoji druhou brankou v utkání Hotzel T.

Dohrání zápasu

Druhý poločas začal velkým náporem domácího celku, ovšem v branku nevedl. Hra se dále vyrovnala a oslabený tým Předměřic těžil hru z protiútoků, které několikrát byly velice nebezpečné. Hostující hráči podcenili oslabeného soupeře, a dlouho jim trvalo než, se opět dostali do tempa. Tlak hostí vyústil únavou hráčů domácích, kteří podali v deseti skvělý výkon. Na konci utkání měli hosté smůlu, když zvonila 3 krát tyč a 1 břevno Houskovy branky. 



Ohlasy k zápasu


SK Jizera Předměřice
Hráč domácích- utkání bylo ovlivněno červenou . Poté bylo velice těžké obracet špatný stav. Dělali jsme, co bylo v našich silách.:

SK Bezno-Sovinky
Hráč hostů- Utkání ovlivnila červená karta. Potom jsme soupeře dostali pod tlak a dali druhý gól. Pak dle mého názoru rozhodčí odpískal penaltu, která byla velice sporná. Boužel nás to rozhodilo, naštěstí otec a syn Hotzelovi byli skvělí a nejlepší hráči zápasu.:



Sestavy


SK Jizera Předměřice
P. Houska [-] - P. Novotný [-] , P. Uher [-] (85. T. Mňuk [-] ) , T. Nešněra [-] , D. Mareš [-] (84. J. Rybín [-] ) - J. Petráš [-] , J. Buryán [-] (46. M. Merhaut [-] ) , R. Jůza [-] , M. Šimůnek [-] (75. K. Prager [-] ) - D. Lafek [-] , M. Mareš [-] (89. T. Wolf [-] )

SK Bezno-Sovinky
Z. Podzimek [-] - J. Prýl [-] , M. Kolovratník [-] , J. Hötzel [-] , P. Gruncl [-] - O. Novák [-] , J. Kolovratník [-] (70. M. Honzátko [-] ) , T. Koníček [-] (77. M. Hötzel [-] ) , J. Möbius [-] - T. Hötzel [-] (78. J. Šispela [-] ) , P. Jeřábek [-] -

ŽK: 32. Z. Podzimek , 51. J. Hötzel , 62. J. Kolovratník , 88. J. Prýl . ČK: 18. P. Novotný .
Hráči zápasu: T. Hötzel .
Místo: Předměřice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bohuslav Tomáš - GREŠO Vilém, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.