L. Mezera 71. (p.)
R. Sobotka 78.
2:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 15:00

1.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá přestřílela Židněves


Branky


71. L. Mezera (p.) , 78. R. Sobotka - 33. M. Toman , 46. M. Toman , 50. M. Toman , 75. M. Toman
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do prvního utkání sezony vkročili hráči Bělé a Židněvse. Židněves opustili v letní přestávce čtyři hráči a bylo to velice znát.    Zápas byl pro diváky velice atraktivní. Padlo 6 branek a mohli jsem vidět 4golového střelce hostů Tomana.

Drtivý tlak Bělé

Do prvního poločasu vstoupil domácí tým velmi ospale, v podstatě jakoby na hřišti vůbec nebyli a zůstali v kabině. Do několika obrovských příležitostí se dostali hráči Bělé, ovšem téměř všechny šance skončili na brankáři domácích Benešovi nebo na nemohoucnosti hostujících střelců. Až ve 33 minutě si vzal míč Kulczicky a krásným centrem našel Tomana, který hlavou nedal brankáři šanci. Do kabin se šlo za stava 0:1 pro hostující celek.

Zabiják Toman

Druhý poločas jakoby domácí zaspali v kabině a na hřiště vyběhli až v 50 minutě.  Ve 46. minutě skóroval  Toman krásnou střelou pod břevno Benešovi svatyně! Než se domácí stihli vzpamatovat hlásí se o slovo opět Toman. V 50. minutě Smejkal vyslal přetažený centr do vápna, kde číhal Toman, který si míč přiklepl a chladnokrevně dovršil hattrick ! Poté se domácí trochu probrali a začali kombinovat a bojovat. Výsledkem byl pokutový kop, který s přehledem proměnil Mezera.  Ovšem zase se zjevil Toman. V 75. minutě se opakovala situace ze 33. minuty- Kulczicky přihrával Tomanovi, který z velkého úhlu proměnil a výrazně se stal favoritem na hráče kola. Domácí ovšem nesložili zbraně a v 78. minutě po krásné individuální akci skóroval Sobotka.



Ohlasy k zápasu


SK Židněves
Hráli jsme špatně. Odešli nám 4 hráči a nedokázali jsme se tomu zatím přizpůsobit. Bělá zvítězila oprávněně.:

SK Bělá pod Bezdězem
Skvěle jsme zvládli vstup do sezony. Musíme na sobě dále pracovat. Dle mého názoru zasloužené vítězství.:



Sestavy


SK Židněves
J. Beneš [-] - L. Hendrych [-] , R. Piršč [-] , M. Měkota [-] , J. Rusnak [-] (2. M. Hanč [-] ) - L. Mezera [-] , Z. Kraus [-] , R. Šimonek [-] (45. D. Tichý [-] ) , M. Szebesta [-] (84. F. Hrdlička [-] ) - R. Sobotka [-] , L. Jurošek [-] -

SK Bělá pod Bezdězem
J. Verner [-] - P. Umáčený [-] , M. Kulczycki [-] , J. Smékal [-] (84. D. Vild [-] ) , J. Barva [-] , M. Hodboď [-] , M. Toman [-] , T. Hodovanec [-] , A. Řehořek [-] , T. Dlask [-] , D. Slavík [-]

ŽK: 58. Z. Kraus , 67. R. Piršč , 79. M. Měkota - 62. M. Hodboď .
Místo: Židněves. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Skřivánková Klára - HALBICH Rudolf, NEVAŘIL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.