Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2023 16:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počítky B doma s Věchnovem pouze remizovaly


Branky


13

Počitky B si připsaly proti Věchnovu první remízu v soutěži v poměru 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Počítky B přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Věchnova. V minulém kole měly Počítky B volno, když se jejich zápas v Pohledci kvůli špatnému terénu neodehrál. Věchnov naopak dokázal zvítězit na hřišti Křižanova B. Na podzim se radovali z výhry 5:1 hráči Věchnova. První poločas se hostujícímu týmu  povedl, když ve 22. minutě musel domácí gólman lovit míč za svými zády, když se dokázal zapsat do střelecké listiny David Kašuba -0:1. Domácí diváci si jistě přáli a pevně doufali ve vyrovnání, ale bez gólového efektu. Také hosté si vypracovali nějakou tu šanci, ale stav skóre se neměnil. Gólmani obou týmů tak dokázali udržet po zbytek prvního poločasu čistá konta a tak se šlo do kabin jen za hubeného vedení hostů v poměru 0:1. Zápas byl tak do druhé půle zcela otevřen a diváci se tak mohli těšit co předvedou obě mužstva po pauze.

Domácí otočili vývoj druhé půle, ale nakonec brali jen bod

Ve druhém poločase se domácí snažili o obrat v zápase což se jim také podařilo, když se o to postaral dvěma góly z 57.a 67. minuty Jonáš Koudelka -2:1. Bohužel se Počítky další výhry nedočkaly, protože v 78. minutě vyrovnal na konečných 2:2 kanonýr hostů Ondřej Ostrýž.



Sestavy


SK Transformátor Počítky B
P. Šula [-] - P. Beneš [-] , J. Hořínek [-] , T. Straka [-] , V. Padalík [-] - D. Bednář [-] (84. M. Kříž [-] ) , D. Bednář [-] (74. L. Trojan [-] ) , P. Hájek [-] , J. Vavřínek [-] (56. M. Macky [-] ) - T. Říčan [-] (56. P. Brabec [-] ) , J. Koudelka [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , M. Svoboda [-] , P. Kučera [-] , F. Horníček [-] , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , F. Uhlíř [-] (21. D. Kašuba [-] ) , T. Kolbábek [-]

ŽK: 43. J. Koudelka , 65. M. Macky - 42. T. Kolbábek , 58. F. Horníček , 72. J. Smolík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ŠUSTR František (N), SMOLÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Tak tady asi Počítky zaznamenají porážku, leč bude těsná.