T. Šolc 57.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2023 17:00

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolec zvítězil v Pohledci


Branky


57. T. Šolc - 16. M. Zmeškal , 63. V. Musil , 68. V. Musil
13

Rudolec si připsal proti Pohledci výhru 3:1 a upevnil si postavení v první pětce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

První branka padla již v 16. minutě zápasu, kdy se přesnou střelou prosadil hráč Rudolce Michal Zmeškal. Tato branka poslala hostující tým do vedení 0:1 a přinesla jim důležitou výhodu. Domácí tým Pohledec se snažil odpovědět a vyrovnat stav, ale zatímco první poločas skončil bez dalších branek, vstoupili hráči do druhého poločasu se zvýšeným tempem.

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

V druhém poločase se hráči Pohledce podařilo vyrovnat v 57. minutě. Tomáš Šolc se chopil příležitosti a svou střelou nedal brankáři Rudolce šanci. Byl to okamžik radosti pro domácí fanoušky, kteří doufali v obrat a zisk vítězných bodů.

Nicméně, Rudolec neztrácel čas a vzápětí se vrátil do vedení. Ve 63. minutě Vladimír Musil zasadil další ránu týmu Pohledec a dostal Rudolec znovu do vedení. Jeho gól byl skvělým příkladem jeho střeleckých schopností a ukázal, proč je tak důležitým hráčem v týmu.

Rudolec poté ještě v 68. minutě zvýšil své vedení na 3:1. Stejný hráč, Vladimír Musil, se stal dvojnásobným střelcem zápasu a poslal tak svůj tým na vítěznou cestu. Jeho gól byl posledním bodovým příspěvkem do skóre a potvrdil konečný výsledek 3:1 ve prospěch Rudolce.

 


Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - M. Žák [-] , T. Šolc [-] , K. Hofta [-] , J. Švanda [-] , A. Jinek [-] (82. P. Prchal [-] ) , J. Beneš [-] , L. Novotný [-] , L. Jambor [-] (61. O. Žák [-] ) , V. Šaroun [-] , T. Hromádka [-]

FC Rudolec
L. Šerejch [-] - P. Jaroš [-] (82. A. Boháček [-] ) , V. Musil [-] (82. F. Vítek [-] ) , R. Chytal [-] , V. Musil [-] , T. Vomela [-] , T. Klimeš [-] , P. Jaroš [-] , D. Jaroš [-] , L. Zmeškal [-] , M. Zmeškal [-] (58. L. Šerejch [-] )

ŽK: 75. A. Jinek , 76. O. Žák - 49. P. Jaroš .
Počet diváků: 18. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, SKALNÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Zápas bude vyrovnaný a o všem rozhodně domácí prostředí.