Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krutá prohra pro hosty


Branky


14

Ve 12. kole vyrazila Obrataň do sousedského Pacova, kde se utkala s domácím B-týmem. Na podzim Obrataň nad Pacovem vyhrála, ale jak to dopadlo dnes? Více se dozvíte ve článku níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila plichtou

Malé regionální derby se odehrálo v Pacově, kam zavítala sousední Obrataň k utkání s domácí rezervou. Zápas měl náboj i díky několika hráčům, kteří dříve oblékali pacovský resp. obrataňský dres. Úvod přinesl předpokládaný scénář, kdy hosté vycházeli z pevné obrany a domácí dobývali svatyni soupeře. Obratanští se úspěšně s tlakem popasovali a začali vystrkovat růžky v útočné fázi, když zahrozili hned z několik brejků. D. Kudrnáč byl rychleji u míče nežli domácí brankář, pokusil se dlouhým míčem skórovat. Jeho nákop však jen těsně minul branku Pacova, a tak se měnilo skóre na druhé straně. Rozhodčí Svítil posoudil souboj v pokutovém území jako penaltový a kapitán domácích Pučálek si s exekucí věděl rady. Hned záhy mohlo být srovnáno, to když se z dalšího úniku a díky štastnému odrazu řítil hostující Tomovič z levé strany na prázdnou bránu. Bohužel nebyl dostatečně důsledný v zakončení a napálil jen tyč pacovské branky. Lépe si počínal D. Kudrnáč, který dotlačil balon do sítě po skvělém průniku R. Doležala z levé strany a bylo srovnáno. Tentýž křídelník hostí podnikl o chvíli později podobný výpad, našel přihrávkou pod sebe Tomoviče, ale jeho ránu zblokoval mimo domácí obránce. 

Druhá půlka rozhodla o výsledku

Obraz hry v druhém dějství byl zpočátku vyrovnaný, hra se přelévala mezi vápny. Vedení pro hosty mohl překlopit D. Kudrnáč, když v samostaném úniku neuspěl a jeho zakončení skluzem zneškodnil hráč domácích. Nedáš dostaneš - Pacov se dostal do vedení po střele exobrataňského Flígra, jehož prudkou ránu se chystal zalepit Vilímek. Bohužel pro hosty přišla teč stopera Pavelce a míč zapadl do protějšího rohu branky. Žlutomodré tento štastný gól povzbudil a i díky několika střídáním zvýšili tlak na opařené hosty. Následovali dva slepené góly, když si nejdříve na zadní tyči propadnuvší míč našel Poduška a zvýšil na 3:1. Pak přišla velká paráda. Centrovaný míč z pravé strany trefil na hranici velkého vápna akrobaticky nůžkami R. Vítámvás. Míč se nechytatelně snesl do pravého horní růžku branky bezmocného Vilímka a udělal tečku za nedělním mačem. 



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
M. Nowák [-] - R. Vítamvás [-] , T. Kuran [-] , T. Mauer [-] , J. Kučera [-] , M. Pučálek [-] , J. Přibyl [-] (50. J. Poduška [-] ) , P. Novotný [-] (40. I. Matijko [-] ) , T. Lhotský [-] (61. R. Flígr [-] ) , L. Šlechta [-] , P. Plášil [-] (61. L. Šlechta [-] )

SK Obrataň
F. Vilímek [-] - R. Doležal [-] , L. Vlach [-] (70. M. Kozár [-] ) , M. Vesecký [-] (27. A. Pařil [-] ) , P. Fišer [-] , F. Hovorka [-] (29. P. Kudrnáč [-] ) , F. Tomovič [-] , D. Kudrnáč [-] , J. Pavelec [-] , L. Menšík [-] , O. Pražák [-]

ŽK: 65. R. Vítamvás - 48. O. Pražák , 59. J. Pavelec , 69. L. Menšík .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - PRAVEČEK Jaroslav (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Matěj Hovorka

Expert: Zdenko Rybčák
Tip experta: remíza

2:2

Tip: výhra domácích

Obrataň se oproti minulému ročníku neskutečně zvedla a naše barvy čeká těžký zápas. Proti svým ale nikdy nehraju, takže věřím , že body zůstanou v Pacově. Jednoduché to ale určitě nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích