Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 14:00

17.kolo, Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Strunkovic si s chutí zastřílela


Branky


7. O. Kochma , 37. M. Richter , 55. M. Jílek , 68. M. Kochma , 70. O. Kochma , 85. M. Kašpar (p.) , 89. O. Kochma - 49. J. Jirků , 59. D. Tesař
12

Posledním zápasem víkendového kola prachatické okresní soutěži stal, jako už to bývá zvykem, duel Strunkovického béčka, které tentokrát přivítalo Horní Vltavici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná záležitost

Od prvních minut bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Domácí skoro v plné sestavě mačkali hosty z Vltavic, kteří do Strunkovic navíc přijeli pouze v deseti lidech. Už po sedmi minutách navíc desítka statečných musela zkousnout oslavy domácích, které poslal do vedení Kochma. Hosté ale po inkasované brance drželi těsný rozdíl na uzdě a snažili se i útočit díky rychlým brejků Tesaře společně s Grubnerem. Žádný z nich ale využit nebyl, a když se těsně před koncem poločasu prosadil Richter, šli Strunkovice do kabiny za vedení 2-0.

Přestřelka

Druhý poločas začal jako uragán a během čtvrt hodiny viděli fanoušci tři branky. Nejprve ve 49. minutě snížil Jirků, na jeho branku odpověděl Michal Jílek, ale zápas na rozdíl jedné branky snajpr David Tesař. Hosté ale následně fyzicky odešli a ve zbytku zápasu to byla show Blaníku. V 68. a 78. minutě se nejprve trefil Miroslav Kochma a o dvě minuty později přidal svojí druhou branku Ondřej Kochma. Ondřej nakonec dokonal v úplném závěru hattrick, ale ještě předtím se z penalty prosadil Kašpar a zápas tak nakonec skončil vysokým rozdílem 7-2.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice B
Miroslav Turek - hráč: Od začátku se hrálo pouze na soupeřovo polovině, který poctivě bránil a spoléhal na brejky v podání Tesaře a Grubera. Nám chyběl větší pohyb a kvalita v zakončení. V druhém poločase jsme nechali dvakrát soupeře snížit, ten ale zároveň fyzicky odpadl a nastříleli jsme mu další branky. Střelecky nás táhl Ondra Kochma a výborný výkon předvedl na kraji obraný mladý Ondra Jílek.




Sestavy


TJ Blaník Strunkovice B
M. Turek [-] - R. Černý [-] , R. Landgráf [-] , M. Kochma [-] , O. Kochma [-] , O. Jílek [-] , S. Pelech [-] , R. Žurek [-] , R. Kašpar [-] , M. Kašpar [-] , M. Jílek [-]

TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - L. Psotka [-] - D. Žárovský [-] , J. Tesař [-] , A. Grubner [-] , J. Zeman [-] , D. Tesař [-] , J. Falář [-] , J. Jirků [-] , V. Jirkovský [-]

ŽK: 60. R. Černý .
Hráči zápasu: O. Kochma .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - HÁLEK Jan (N), FRČEK ML. Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Domácí budou chtít odčinit vysokou prohru z minulého kola a před domácím publikem vyhrají vysoko 6:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Roman Kašpar
Tip experta: výhra domácích

Poslední dva zápasy se nám vůbec nepovedli, ale věřím že s Vltavicí vyhrajeme 6:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

U Blanice si hráči Blaníku otevřou střelnici.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích