Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

7.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelní Hlavno si odváží všechny body


Branky


0

Papírové předpoklady ukazovaly na favorita z Hlavna, a proto i výsledek se dal očekávat ve prospěch hostů. Ačkoliv po hvizdu utkání se zápas vyvíjel v senzaci pro domácí, hosté dokázali včas zareagovat a tento zápas nepustit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná první půle

Začátek utkání se začal slibně pro domácí. Ve 4. minutě se Židněves dostala do vedení po rychlé akci, kterou zakončoval Sobotka - 1:0. Vyrovnávací branka přišla o několik minut později, kdy domácí brankář Beneš nedokázal vytěsnit střelu z 25. metrů a Tudoši se mohl jít radovat - 1:1. Následující minuty byly spíše opatrnější a oba týmy se snažily vstřelit branku a ujmout se vedení.. Uklidnění pro hosty přišlo v 37. minutě, kdy Pokorný vstřelil branku a Hlavno se ujalo vedení - 1:2. Tento stav zůstal po zbytek první půle a do kabin šli spokojenější hosté.

Domácí zůstali v kabině

Kostelní Hlavno využilo soupeřovu nepozornost, když z rychlého protiútoku se dokázal prosadit Bůžek Jindřich - 1:3. O minutu později přidali hosté další branku a zvyšili svůj náskok. Rychlou akci po levém křídle zakončil opět Bůžek Jindřich - 1:4. Od této doby se hra posouvala ze strany na stranu a marné pokusy vstřelit branku způsobily, že stav se neměnil. Domácím se jejich snaha vyplatila až v 79. minutě, kdy po závaru v pokutovém území skóroval Jurošek - 2:4. V posledních minutách se oba týmy již nikam nehrnuly a tento výsledek zůstal svítit na světelné tabuli po závěrečném hvizdu utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Židněves
Sobotka Radek: Prohráli jsme si to dnes sami, veliké chyby nás stály body. Myslím, že soupeř byl dnes hratelný.




Sestavy


SK Židněves
J. Beneš [-] - L. Hendrych [-] , R. Šimonek [-] , Z. Kraus [-] , J. Rusnak [-] - J. Hromádko [-] (56. D. Tichý [-] ) , L. Mezera [-] , M. Hendrych [-] (74. F. Hrdlička [-] ) , M. Hanč [-] (63. L. Patkaň [-] ) - R. Sobotka [-] , L. Jurošek [-] -

TJ ZD Kostelní Hlavno
V. Musil [-] - J. Žďárský [-] (61. R. Srnec [-] ) , M. Bůžek [-] , L. Hlaváček [-] , T. Tudoši [-] (77. K. Sůra [-] ) - J. Zvoníček [-] , P. Zvoníček [-] , M. Pokorný [-] , J. Tesař [-] (66. Z. Kříž [-] ) - J. Bůžek [-] , V. Toman [-] -

ŽK: 16. R. Sobotka , 55. Z. Kraus , 67. L. Mezera .
Hráči zápasu: R. Sobotka - J. Bůžek .
Místo: Židněves. Počet diváků: 94. Rozhodčí: Janda Petr - VAŇOUSEK Patrik, KERN Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.