Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněžmost vyhrál v Židněvsi


0

Důležité utkání čekalo Židněves, ta by se ráda odlepila od sestupových míst a proto potřebovala získat nějaký bod. Po nepříznivém poločasovém skóre bylo zřejmé, že je čeká příliš těžký úkol. Nakonec příšlo pár minut před koncem pouze snížení na 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nechytili začátek

Do prvního poločasu vstoupili lépe hosté, kteří se snažili od první minuty kombinovat. Jejich snaha vyústila hned v úvodu utkání. Na krásný centr z levé strany si výborně naběhl Jakub Čečelský, který hlavou nasměroval míč do branky - 0:1. To že domácí nezachytili začátek utkání potvrdil další gól, který přišel o tři minuty později. Zdeněk Štěpánek si v situaci poradil náramně, neboť chytře přehodil brankáře a strhl dvoubrankové vedení na stranu Kněžmosta - 0:2. Další gól padl opět do sítě Židněvse a pro domácí to znamenolo už velkou nepříjemnost. Stoper domácích chtěl balón posunout na beka, ovšem jeho myšlenku zachytil hostující útočník. Vybojovaný balón posunul opět na Štěpánka, který ze zadní tyče nasměroval míč do branky - 0:3. Těsně před koncem první půle si vzal slovo domácí kanonýr. Libor Jurošek využil svého osamoceného nájezdu a míč proměnil zkušeně podél levé ruky přímo k tyči - 1:3. Do kabin se tak šlo za nepříznivého stavu pro domácí.

Zlepšená hra ze strany domácích

V poločasové pauze proběhla pravděpodobně bouře v kabině Židněvsi, neboť jejich hra se zřetelně zlepšila. Procento držení balónu se začalo otáčet na stranu domácích, kteří si začali vytvářet i slibné šance. Ovšem snížení a zkusit se ještě porvat o bod přišlo příliš pozdě. Na krásný centr ze strany hřiště si naběhl Josef Hromádko, který míč doklepl do branky a pouze kosmeticky upravil skóre - 2:3. I přes zlepšenou hru Židněvsi to na remízu nestačilo a tak si hosté odvážejí všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Židněves
Dominik Tichý - hráč: Hosté byli v první půli dominantní, kdy měli více šancí a lépe kombinovali. Odměnou za první půli jim byly tři branky do naší sítě. I přes zlepšenou hru v druhém poločase to bohužel ani na remízu nestačilo.




Sestavy


SK Židněves
J. Beneš [-] - L. Hendrych [-] (78. L. Školník [-] ) , R. Šimonek [-] , J. Rusnak [-] , R. Sobotka [-] (80. M. Szebesta [-] ) - Z. Kraus [-] , M. Hendrych [-] , L. Mezera [-] - L. Patkaň [-] (24. M. Měkota [-] ) , T. Měkota [-] (72. J. Hromádko [-] ) , L. Jurošek [-] -

Sokol Kněžmost
J. Sidor [-] - D. Prokůpek [-] (83. M. Haník [-] ) , T. Beran [-] - J. Pavlíček [-] - Z. Chlup [-] , Z. Štěpánek [-] - M. Škaloud [-] (46. R. Trakal [-] ) , L. Kastner [-] , J. Čečelský [-] , V. Soukup [-] , D. Fiala [-]

ŽK: 47. L. Hendrych - 54. V. Soukup , 70. L. Kastner , 90. J. Sidor .
Hráči zápasu: Z. Štěpánek .
Místo: Židněves. Počet diváků: 101. Rozhodčí: Švarc Zdeněk - ŠESTÁK Roman, MACHAČ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.