0:4
(0:2)
45. M. Pokorný
45. M. Bůžek (p.)
54. V. Toman
65. M. Bůžek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 14:00

13.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavno loupilo v Kosořicích


Branky


45. M. Pokorný , 45. M. Bůžek (p.) , 54. V. Toman , 65. M. Bůžek (p.)
0

Na pažit Kosořic zavítalo Kostelní Hlavno, které si drží třetí příčku a rádo by na druhém místě vystřídalo MSK. První poločas rozhodly góly v nastavení, které dosáhlo 10 minut. Druhou půli si hosté zápas pohlídali a naopak další dva pojišťovací góly přidali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bouře ovlivnila zápas

Do zápasu vstoupili lépe hosté z Hlavna, kteří zejména drželi lépe balón a snažili se kombinovat. Oba celky si vypracovaly pár šancí, které ovšem nedokázaly gólově využít. Ve 30. minutě se po hřišti přehnala bouře, kde kvůli kroupám hlavní arbitr musel přerušit utkání. Po 10 minutách se na už na ztíženém terénu opět hrálo. Tyto podmínky vyhovovaly spíš hostům. Nebezpečnou standartní situaci řešili hosté pouze střelou do zdi, kde ovšem stojící hráč zahrál rukou a hlavní arbitr nařídil penaltu. Martin Bůžek zkušeně svou penaltu proměnil a těsně před poločasem poslal hosty do vedení - 0:1. Domácí byli zřejmě ještě rozhořčeni kvůli přísné penaltě a jejich pozornost směřovala jiným směrem. O pár minut později z hranici velkého vápna vystřelil z voleje Michal Pokorný a zasadil tak domácím další ránu před poločasem - 0:2. Poločasové nastavení, které kvůli přeháňce mělo vyjímečně 10 minut bylo u konce a hosté vedli 0:2.

Hosté si vítězství pojistili

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, na kterých byla vidět snaha o převrat utkání. Ovšem byli to hosaté, kteří se dostali do větší šance, kdy na poslední chvíli zasahoval Abelovský proti Zvoníčkovi. Ovšem o pár minut už byli hlavenští úspěšní. Hostující Toman dobře přečetl hru, kdy vystihl přihrávku domácího zadáka. Svůj osamocený nájezd zakončil úspěšně - 0:3. Hlavní arbirt nařídil další penaltu proti domácím, tentokrát nutno dodat, že penalta už nebyla tolik přísná. Míče se opět chopil Martin Bůžek a stejně jako v minulém případě byl opět úspěšný - 0:4. Kosořičští se i přes nepříznivý výsledek nepřestávali vzdávat a zkoušeli ohrozit hostujícího brankáře, bohužel pro ně bez výsledku. Nakonec utkání skončilo velkým rozdílem hostů, kteří tak přezimují na třetím místě.



Ohlasy k zápasu



TJ ZD Kostelní Hlavno
Jindřich Bůžek - hráč: Zápas nám vyšel náramně, troufl bych si říci, že jsme odehráli jeden z nejlepších zápasů podzimu. Do pauzy, kterou způsobila bouřka jsme domácí takřka k ničemu nepustili a posléze jsme dokázali dvakrát skórovat. Druhý poločas na nás domácí vlétli, naštěstí jsme využili chyby v rozehře a zápas definitivně rozhodli. Zbytek zápasu jsme kontrolovali a právem si odvezli všechny tři body.



Sestavy


TJ Sokol Kosořice
M. Abelovský [-] - V. Tříska [-] (69. R. Kučera [-] ) , M. Malík [-] , J. Machač [-] , J. Grus [-] , M. Adámek [-] (69. Z. Batala [-] ) , P. Niklfeld [-] , M. Štecher [-] , M. Sedlák [-] , P. Pára [-] , M. Maška [-]

TJ ZD Kostelní Hlavno
V. Musil [-] - R. Srnec [-] , L. Hlaváček [-] , M. Bůžek [-] - T. Tudoši [-] (83. K. Sůra [-] ) , P. Sůra [-] , P. Zvoníček [-] (76. J. Tesař [-] ) , M. Pokorný [-] - J. Bůžek [-] (85. J. Malák [-] ) , J. Zvoníček [-] , V. Toman [-] (89. M. Pavlík [-] )

ŽK: 31. J. Machač , 45. P. Pára , 65. M. Štecher .
Místo: Kosořice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - BIŠICKÝ Václav, VLČKO Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.