2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Herálci nerozhodně


Branky


11

Nabitý program domácích pokračoval nedělním zápasem, ve kterém si připsali bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V úvodu byli více na míči hosté, ale k většímu ohrožení domácí brány se nedostali. Na druhé straně protáhl Bajera Boháč. V 19. minutě se Otava probíjel hostující obranou, míč si našel Kučera a poslal domácí do vedení - 1:0. Poté se hrálo především ve středu pole, ale iniciativu postupem času přebírali hosté. To se jim vyplatilo ve 39. minutě. Blatný udržel míč a vyslal do brejku Dufka, který pěkným přízemním centrem vybídl k brance Šťávu - 1:1.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Po hodině hry se hosté dostali do vedení. Šťáva se po bídně rozehraném přímém volném kopu domácích dostal do brejku a ten zužitkoval - 1:2. Hosté mohli své vedení zvýšit, ale Dufek netrefil branku. V 74. minutě domácí zahrávali rohový kop, po kterém dotlačil Skála míč do sítě - 2:2. Oba celky se pak ještě dostali do náznaku šancí, ale další branka k vidění nebyla.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová (vedoucí): Spravedlivá remíza. Budišov byl v úvodu lepší, do vedení jsme však šli my a hru vyrovnali. Poté se ale s přispěním našich chyb soupeř dostával do nebezpečných pozic a zaslouženě vyrovnal. Po inkasované druhé brance mohli hosté záhy i rozhodnout, střídání a změna rozestavení nám pomohly, více jsme drželi míč, dlouho jsme si hledali cestu k nějaké větší šanci, vyrovnání přišlo překvapivě po rohovém kopu. Tempo utkání bylo ospalé, oba týmy toho měly viditelně plné kecky, na naší straně několik hráčů nastoupilo se sebezapřením.




Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] (46. M. Miličevič [-] ) - M. Zobač [-] , T. Otava [-] , M. Kučera [-] (60. J. Ptaszek [-] ) , J. Skála [-] , M. Boháč [-] , J. Štěrba [-] , P. Hamák [-] , J. Slováček [-] , O. Černý [-] , P. Veselský [-]

FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - J. Dufek [-] , O. Mucha [-] , M. Sedláček [-] , M. Blatný [-] , T. Nováček [-] , R. Pavlatovský [-] (68. R. Hrádek [-] ) , L. Berka [-] , S. Dušovský [-] (58. J. Večeřa [-] ) , V. Musil [-] , R. Šťáva [-] (90. J. Sedláček [-] )

ŽK: 39. M. Zobač , 89. T. Otava - 50. O. Mucha , 87. J. Dufek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - BENEŠ Jiří, NEBOLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích