2:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec derby nezvládl


Branky


59. R. Holeš , 74. V. Uchytil - 6. Z. Peňáz (p.) , 20. J. Nedvěd , 66. M. Bureš
13

Žďár zvládl derby v Herálci a přihlásil se o druhou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Už v 6. minutě se dostal k míči Nedvěd, který vyslal ke zteči Srnského, toho srazilk domácí brankář Kubica a pískala se penalta. Zdeněk Peňáz se nemýlil - 0:1. Domácí mohli rychle srovnat, ale Zobač centr od Boháče do sítě nedostal. Poté střílel Boháč z dobré pozice těsně nad bránu. Bránu obstřelem netrefil ani Holeš. Ve 20. minutě Černý poslal slabou malou domů a Nedvěd jeho zaváhání potrestal - 0:2. Zbytek prvního poločasu patřil hostům, ale ke zvýšení se skóre nedošlo.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí do druhé půle vstoupili velice dobře a dočkali se snížení. V 59. minutě Kadlecův centr sklepl Boháč k Holešovi, který prolomil střelecké trápení domácích - 1:2. Inkasovaná branka hosty probudila a po sedmi minutách vedli znovu o dvě branky. Po Peňázově centru vlétl Bureš mezi domácí beky a překonal Kubicu - 1:3. V 74. minutě se do centru položil Uchytil a domácí utkání znovu zdramatizovali - 2:3. Domácí se snažili o vyrovnání, ale to jim v divkokém závěru nebylo souzeno.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová (vedoucí): Špatný začátek a trochu smolná penalta nás nerozhodila a měli jsme šance na vyrovnání. Pak ale přišla individuální chyba a druhá inkasovaná branka nás opařila. Žďár byl po zbytek poločasu jasně lepší, diktoval hru a my se hledali. Po přestávce jsme se výrazně zvedli a přišlo zasloužené snížení. I u třetího gólu, stejně jako u druhého, jsme doplatili na fotbalovost, pokud bychom míč odkopli, jak se říká, do šesté řady… Po bitvě je ale každý generál. Je třeba ocenit hráče za reakci, nevzdali to a o body se musel Žďár strachovat až do konce, litovat můžeme neproměněných příležitostí, možností ke skórování bylo dost. Každá série jednou končí, ta naše domácí skončila v neděli, stejně tak jsme si po měsíci připomněli chuť porážky.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Konečně jsme k venkovnímu utkání odjeli ve větším počtu, protože jsme se poslední dobou trochu potýkali s šířkou kádru kvůli různým zraněním a podobně. Mohli jsme tak od začátku hrát ve větší intenzitě, což se taky potvrdilo a v poločase byla trochu škoda, že jsme vedli pouze o 2 branky. V druhé půlce se domácí hodně probrali a dvakrát se dostali na kontaktní branku, naštěstí jsme ale zápas dokázali dotáhnout do vítězství. Potvrdily se naše očekávání, že to na užším hřišti bude spíše soubojový fotbal než kombinační, kor když se jednalo o derby v přímém souboji o druhé místo, a o to větší máme radost, že jsme to jako tým zvládli. Co mě hodně mrzí na tomto zápase, je rozhodčí, který za svůj výkon bere peníze, a je už před začátkem utkání na první pohled v podnapilém stavu a nemůže ani pořádně mluvit. U pana Kubeše to bohužel není výjimka, ale spíš už pravidlo a divím se, že to ještě nikdo neřešil, protože takové věci hodně snižují hodnotu tohoto sportu.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
D. Kubica [-] - M. Zobač [-] (63. V. Uchytil [-] ) , T. Otava [-] , R. Holeš [-] , J. Skála [-] , M. Boháč [-] , J. Štěrba [-] , R. Kadlec [-] , J. Slováček [-] (42. J. Ptaszek [-] ) , O. Černý [-] , P. Veselský [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - T. Peňáz [-] , M. Srnský [-] (67. P. Viliš [-] ) , D. Novotný [-] , M. Zažímal [-] , M. Bureš [-] (78. P. Klouda [-] ) , J. Nedvěd [-] , S. Švoma [-] (89. J. Henzl [-] ) , B. Sláma [-] , Z. Peňáz [-] , J. Havlík [-]

ŽK: 7. J. Havlík , 79. Z. Peňáz , 87. T. Peňáz .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - SÝKORA Tomáš, ČÍŽEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Sedláček
Tip experta: výhra domácích

Herálec vyhraje 2:0 a prosadí se Boháč a Holeš.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích