2:2
(1:0)
61. P. Tesař (p.)
81. R. Menčík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Želetavě nerozhodně


Branky


23. J. Šrutka , 69. T. Veselský - 61. P. Tesař (p.) , 81. R. Menčík
14

Želetava sahala po třech bodech, ale nestačil jí ani poločas proti deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

První poločas moc šancí nenabídl, hrálo se spíše mezi vápny. Hosté zahrozili několika rychlými brejky, které Axman nakonec nebezpečně nezakončil. Ve 23. minutě šel při standardní situaci do souboje Čurda s hostujícím brankářem, tomu míč vypadl, hosté reklamovali faul, ale rozhodčí Kubeš nechal pokračovat ve hře a Šrutka neměl problém uklidit míč do brány - 1:0. Ve 45. minutě se ohnal hostující Kříž po domácím hráči a byl vyloučen.

 

Hosté v závěru srovnali

Ve druhém poločase si domácí mysleli, že to půjde proti deseti samo. Místo pojistky, kdy přečíslení Kasáčka a Simandla po brance volaly, přišel spravedlivý trest. V 61. minutě náběh za obranu nezachytil Poledna, situaci hasil faulem a s penaltou si s přehledem poradil Tesař - 1:1. V 69. minutě přetlačil Pacas na rohu vápna dva protihráče, přihrál Simandlovi, kterému míč sjel, ale Veselský pohotově uklidil míč do brány - 2:1. Hosté se i v deseti nevzdali a v 81. minutě opět srovnali. Křivánek vymíchal dva protihráče a po jeho centru měl zcela osamocený Menšík na malém vápně čas uklidit míč hlavou podél Tománka do brány - 2:2. Několik závarů na obouch stranách už brankou neskončilo, a tak zápas skončil nakonec asi spravedlivou dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Aleš Pacas (hrající trenér): Přes zápasem bychom bod proti kvalitnímu soupeři brali. Vzhledem k okolnostem zápasu, ale je to ztráta. Na druhou stranu za náš špatný výkon v druhé polovině proti deseti by byla výhra nezasloužená.




Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - F. Kasáček [-] , T. Simandl [-] , V. Čurda [-] , M. Homola [-] , M. Jičínský [-] , T. Veselský [-] , J. Šrutka [-] , A. Pacas [-] , M. Poledna [-] (69. V. Hekrdla [-] ) , M. Vrbka [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Vacuška [-] (71. D. Sussenbek [-] ) , D. Svěrák [-] , T. Süssenbek [-] , T. Bastl [-] (54. O. Tesař [-] ) - F. Kříž [-] , M. Jindra [-] , M. Trnavský [-] , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] (77. R. Menčík [-] ) - M. Axman [-] -

ŽK: 27. M. Jičínský , 44. T. Veselský , 61. M. Poledna , 64. J. Šrutka , 81. V. Čurda - 36. F. Kříž , 47. T. Bastl , 81. M. Jindra . ČK: 45. F. Kříž .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - PŮLPÁN Ondřej, ČÍŽEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Diviš
Tip experta: výhra domácích

2:1 - Želetava hraje doma ve formě, s Jemnickem to bude vyrovnané utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích