2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč jede s prázdnou


Branky


11

Béčko Velké Bíteše slaví další domácí tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Proti pátému týmu tabulky domácí Benfika zažila snový úvod. Na rohový kop si naskočil Dvořák a na jaře už podruhé hlavou skóroval - 1:0. Rychlé vedení domácím přiliš nepomohlo a herně trochu tápali. Hosté naopak po přímočarých akcích vedených hlavně po levé straně hřiště několikrát nebezpečně zaútočili a nakonec se po půlhodině hry radovali ze zaslouženého vyrovnání. Prosadil se 47letý veterán Koníř - 1:1.

Domácí po přestávce rozhodli

Po změně stran se domácí přece jen začali herně více prosazovat. Šancí sice bylo stále jako šafránu, ale zvýšená snaha domácích hráčů byla nakonec odměněna. V 66. minutě se sám před brankářem prosadil novic v bítešském našem dresu Kozel - 2:1. Ve zbylém čase potom diváci sledovali marnou snahu hostů o vyrovnání. Ti se sice několikrát dostali až na dostřel branky Klímy, své šance ale prováhali nebo mířili nepřesně. A protože se už neprosadili ani domácíi hráči, ukazatel skóre zůstal na výsledku 2:1. Další domácí výhra tak Benfiku posunula už na 19 bodů a 10. místo tabulky.

 

FC PBS Velká Bíteš / web



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Na těžkém terénu se hrál vyrovananý zápas, my jsme se dostali brzo do vedení po brance z rohového kopu. Soupeř kontroval dvěma šancemi, ale vyrovnal až po rychlém brejku. Úvod druhého dějiství patřil našemu týmu, který jsme přetavili v rozdílový gól. V závěru nás soupeř přitlačil, ale vedení jsme uhájili a získali důležité tři body.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
F. Klíma [-] - M. Šimončič [-] , T. Dvořák [-] , J. Jakeš [-] , M. Kozel [-] (92. O. Švanda [-] ) , M. Smejkal [-] (92. P. Horák [-] ) , J. Pokorný [-] (64. M. Švanda [-] ) , J. Ráboň [-] (80. T. Loup [-] ) , A. Merdita [-] , L. Pelikán [-] , I. Shlaban [-] (64. F. Svoboda [-] )

HFK Třebíč B
D. Tesař [-] - A. Suchna [-] , O. Uličný [-] (72. F. Richtr [-] ) , T. Staněk [-] (81. M. Řezáč [-] ) , T. Hrbáček [-] , M. Sáček [-] , S. Renát [-] , I. Koníř [-] , T. Nnadi [-] , J. Uličný [-] , V. Maleta [-]

ŽK: 83. M. Šimončič - 83. A. Suchna .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: BABÁK Martin - TERBER Ondřej, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Aleš Pacas
Tip experta: remíza

Bíteš získává body taky jen doma, ale bude to jen remíza.