2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nedvědici nerozhodně


Branky


16

Po divokém úvodu se hosté po přestávce dostali do vedení, ale to nakonec neudrželi

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

HFK se ujalo vedení hned z první šance v úvodní minutě zápasu. Jednouduchou, ale přesto efektivní akci zakončil i lehce se štěstím po odraze Koníř - 0:1 Hned o tři minuty později byl faulován M. Pachlopník ve vápně hostí. Pokutový kop jednoduše proměnil kapitán domácích V. Štefka - 1:1 Od vyrovnávací branky se hra převážně odehrávala okolo středového kruhu. Oba týmy se snažily kombinovat, ale hřiště jim to leckdy nedovolilo. Herní nepřesnosti se přenášely na chvílemi až zbytečně tvrdou hru z obou stran. Poslední desetiminutovka přinesla oběma týmům vyloženou brankovou příležitost, ale ani jeden z týmů ji nevyužil.

Domácí v závěru srovnali

Druhá půle byla od té první naprosto odlišná. Oba týmy začaly dlouze nakopávat a hra se i s dalšími fauly kouskovala. V 59. minutě se dostalo HFK do vedení po rychlém brejku, když domácí nedokázali zkrotit odražený míč po vlastním rohu - 1:2. Od 60. minuty taktika dlouhých nákopů vzala ještě více za slovo a hra se odehrávala převážně jen pouze mezi vápny. Minutu před koncem spasil domácí M. Pachlopník, který si vyskočil nejvýše na výborný roh od M. Vašíčka a hlavou srovnal skore - 2:2.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - T. Christian [-] (68. R. Šikula [-] ) , M. Vašíček [-] , D. Bracek [-] (46. L. Trdý [-] ) , J. Pachlopník [-] , V. Štefka [-] , J. Sytař [-] (60. M. Pivovarčík [-] ) , M. Pachlopník [-] , M. Pivovarčík [-] (60. J. Veselský [-] ) , A. Pavelka [-] (56. Š. Kroupa [-] ) , P. Humpola [-]

HFK Třebíč B
M. Beneš [-] - O. Uličný [-] (46. P. Kremláček [-] ) , T. Staněk [-] , V. Maleta [-] , M. Sáček [-] , S. Renát [-] , I. Koníř [-] (82. J. Dlapka [-] ) , T. Nnadi [-] , J. Uličný [-] , A. Suchna [-] , T. Hrbáček [-]

ŽK: 17. M. Pachlopník , 30. D. Bracek , 70. P. Humpola - 16. T. Nnadi .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - ČÍŽEK Jan, MUZIKÁŘ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Karel Klubal
Tip experta: remíza

Tady dojde k dělbě bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů