Sapeláci po spoustě neproměněných šancí nemají ani bod


Branky


16

Sapeláci se na utkání s atraktivním soupeřem velmi těšili, ale jen do chvíle, než se v systému objevilo jméno hlavního arbitra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sapeláci měli šance, ale přesto prohrávali

Vlastní utkáni začali Sapeláci velmi dobře, byli aktivní, hráli s chutí, dostávali se do střeleckých příležitostí. Již v 6. minutě prošel zleva do šestnáctky Adam Průcha, sklepl míč pod sebe na Tomáše Matějíčka a jeho gólovou střelu stihl zastavit obránce Slovanu. O deset minut později "způsobil" Ondra Přibyl velký závar před brankou Kamenice, ale ani jeden náš hráč nedokázal dotlačit míč do hostující branky. V 18. minutě hlavičkují hosté mimo naši svatyni. O minutu pozdějí končí dělovka Filipa Bačkovského těsně vedle šibenice Mifkovy branky.Ve 24. minutě naservíroval Ondra Přibyl míč na pravačku Jirky Mužíka a gólman hostí vyrazil Jirkovu mombu na roh, to byla jasná loženka! Ve 28. minutě prověřili hosté Ivana Rezničenka střelou k tyči, Réza střelu vyrazil na rohový kop. V 30. minutě po rohovém kopu poslal do hosty do vedení kanonýr Dvořák 0-1. V 37. minutě mohl vyrovnat po centru Jirky Mužíka Ondra Vícha, z malého čtverce bohužel přestřelil...Ve 45. minutě sklepl Adam Průcha míč v malém vápně pro Ondru Víchu, ten ale ani napodruhé nedokázal vyzrát na gólmana hostí. Takže i přes velmi dobrý výkon a řadu šancí se šlo do kabin za jednogólového vedení hostů 0-1.

Domácí dokázali srovnat, ale po neproměněných šancích opět prohrávali

I od úvodních minut druhé půle měli Sapeláci herně navrch a korunovali to nádhernými vyrovnávacími nůžkami Adama Průchy v 51.minutě 1-1. V 55. minutě měl po zpětné hlavičce Adama Průchy druhou velkou šanci v utkání Tomáš Matějíček, ale bohužel hlavičkoval těsně nad hostující branku. V 62. minutě založil akci Jirka Mužík, jeho centr sklepl hlavou Adam Průcha na zcela volného Tomáše Matějíčka, který ani třetí tutovku v utkání neproměnil a stal se jednoznačně největším smolařem zápasu. V 65. minutě sklepl Filip Bačkovský míč na Jirku Mužíka a gólman Přívratský předvedl skvělý zákrok a vyrazil míč na rohový kop. V 72. minutě přišel pro Sapeláky tvrdý trest za spoustu neproměněných šancí. Podruhé v utkání nechali po rohovém kopu kopu osamoceného nejlepšího střelce soupeře Dvořáka a podruhé inkasovali 1-2. Domácí se snažili alespoň o vyrovnání, nejblíže k němu měl v 78. minutě Michal Mikeš. Samostatný únik zakončil střelou do tyče, od které se míč odrazil do náruče gólmana...Kameničtí tak odvážejí ze Stáje všechny tři body a potvrzují si třetí místo v tabulce, Sapeláci zůstávají pátí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Ondřej Košík, trenér: "Dnes jsme sehráli slušný zápas, bohužel bez bodového zisku. Soupeř nám dnes dal lekci z produktivity. Obě branky jsme obdrželi po rohovém kopu, kde jsme nebyli zodpovědní ve svých prostorech. Svoje tři tutové šance jsme zakončili do tyče či jsem vůbec netrefili branku. Po dnešním výsledku je jasné, že předsezónní cíl, umístění do třetího místa nesplníme."




Sestavy


TJ Sapeli Polná
I. Rezničenko [-] - O. Přibyl [-] , M. Brabec [-] (53. F. Dvořáček [-] ) , A. Průcha [-] , T. Matějíček [-] (76. J. Bačkovský [-] ) , F. Bačkovský [-] (70. M. Šimek [-] ) , J. Mužík [-] , M. Mikeš [-] , A. Hojsák [-] (70. M. Boháček [-] ) , O. Vícha [-] , D. Procházka [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou
L. Mifka [8.0] (46. O. Přívratský [8.0] ) - M. Dvořák [-] (90. P. Macháček [-] ) , V. Dvořák [-] (71. O. Vacovský [-] ) , J. Hadrava [-] , T. Zahradník [-] , P. Zdeněk [-] (87. O. Přibyl [-] ) , F. Brož [-] , T. Hadrava [-] , P. Jůn [-] , T. Hadrava [-] , V. Míka [-]

ŽK: 36. A. Hojsák , 42. M. Mikeš , 61. A. Průcha - 19. T. Zahradník , 37. T. Hadrava , 45. J. Hadrava , 50. M. Dvořák , 68. T. Hadrava . ČK: 90. J. Mužík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: STRAKA Karel - LIŠKA Zbyněk, BURIAN Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Jakub Voborník
Tip experta: výhra domácích

Kamenici to na malém hřišti nebude vyhovovat.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů