1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I v desíti bere Kamenice bod


Branky


12

Kamenice nad Okříšky vedla už v prvním poločase. Hned také Kamenice dostala v prvním poločase červenou kartu. Okříšky ke konci druhého poločasu vyrovnaly, ale Kamenice i v desíti hrozila.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kamenice dala branka, ale i červenou kartu

Domácí začali utkání s favorizovanými hosty s respektem. Hosté zahrozili ve 12. minutě, když Hadrava zleva odcentroval na Brože, ale ten na míč nedosáhl, přesto míč skončil těsně vedle domácí branky. O několik minut později podnikli domácí rychlý přechod po levé straně a Růžičkův centr hledal Dubského a ten skluzem poslal míč vedle branky. Ve 20. minutě hostující Dvořák V. obešel Bendy a jeho pokus se odrazil od Němce zpět ke Dvorákovi a ten otevřel skóre utkání - 0:1. Hned po rozehrání se do domácího pokutového území vřítil Dvořák V., kde jej za cenu faulu a pokutového kopu zastavil domácí Rampír. K pokutovému kopu se postavil hostující Filípek, ale jeho slabý pokus zneškodnil Fiala. Ve 37. minutě po dlouhém autu domácího Trnky se míč dostal k volnému Ryšavému a ten z voleje trefil hostujícího brankáře. Hostující Filípek se přece jen zapsal do utkání, když před koncem prvního poločasu byl po faulu na Rampíra odměněn druhou žlutou kartou a byl vyloučen.

 

 

Okříšky srovnaly, ale i Kamenice hrozila

Ve druhém poločase se domácí proti oslabenému hostujícícmu týmu snažili o vyrovnání, ale pokusy Benceho a Dubského zlikvidoval hostující brankář. Domácí se dočkali vyrovnání v 77. minutě, když přihrávku Binky za obranu hostí si zpracoval Dubský, který utekl hostující obraně a poslal míč za záda hostujícího brankáře - 1:1. Hosté i v desíti hrozili z rychlých brejků, ale domácí si výsledek pohlídali.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - T. Trnka [-] (68. T. Binka [-] ) , T. Růžička [-] , F. Rampír [-] , R. Ryšavý [-] , V. Bence [-] , J. Částka [-] , P. Dubský [-] (93. M. Picmaus [-] ) , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] , V. Němec [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou
L. Mifka [-] - V. Dvořák [-] (81. M. Chvála [-] ) , T. Filípek [-] , J. Hadrava [-] , T. Zahradník [-] , P. Zdeněk [-] , F. Brož [-] , T. Hadrava [-] , P. Jůn [-] , D. Melzoch [-] , V. Míka [-]

ŽK: 5. O. Benda , 21. F. Rampír - 27. D. Melzoch , 27. T. Filípek . ČK: 43. T. Filípek .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: STRAKA Karel - BENEŠ Jiří, ŠETEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza