2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas vyšel lépe Žirovnici


Branky


33. M. Chlubna , 83. J. Fišer - 30. J. Vodáček , 80. J. Svoboda , 93. J. Vodáček (p.)
18

Žirovnice měla více šancí a i přes smůlu v zakončení přeci jen dala o branku více než Ledeč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Vyrovaný zápas mezi Ledčí a Žirovnicí dopadl lépe pro hostující tým. Ledeč vždy musela výsledek dotahovat. První branku vstřelil v 30. minutě Vodáček Jakub. O 3. minuty později srovnal skóre Chlubna Martin. Do konce poločasu už žádna branka nepadla. Za to se žlutilo. Hned padly 3 žluté karty.

Žirovnice to zvládla lépe

V druhém poločase se opět střílelo. Do vedení šel hostující tým a to v 80. minutě zakončil Svoboda Jakub. Opět o 3. minuty později vyrovnal Fišer Jaroslav. Po faulu na Žirovnického hráče ve vápně byla nařízena penalta, kterou nekompromisně proměnil opět Vodáček. Za druhý poločas padly 4 žluté karty.



Ohlasy k zápasu



FC Slavoj Žirovnice
Roman Hřib, trenér: "Byl to ošklivý zapas, domácí hráli důrazně, jednoduchý fotbal, nic moc na koukání. V první půli se nám podařilo vstřelit krásný gól Vodáčkem ze standartní situaci lehce za vápnem, kopnul to opravdu skvěle. Pak jsme soupeři darovali gól špatnou rozehrávkou. Ve druhé půli jsme měli několik nebezpečných zakončení ve vápně, kdy nepřesně zakončoval Podhradský, pak Němeček z dobré pozice taky minul, Cajz unikal z kraje a dostal se taky do zakončení, ale neúspěšně. Gól jsme vstřelil pak po rohovém kopu, když na zadní tyči vyplaval sám Kuba Svoboda a hezky hlavou zakončil. Krátce po tom jsme ale opět propadli, kdy soupeř dostal u lajny dost prostoru, přišel balon do vápna, tam jsme to nedokázali odehrát do bezpečí, a dostali jsme na 2:2. Ke konci jsme vyměnili hráče, dali jsme rychlého Vaše nahoru a povedlo se, kdy dvakrát z náběhu nezakončil, ale hned ke konci dostal správný balon do rychlosti a toho nikdo nechytí… šel sám a ve vápně byl faulovaný. Penaltu v poslední minutě nekompromisně zakončil Vodáček a bereme zaslouženě tři body."



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - F. Radil [-] (87. J. Gramer [-] ) , M. Chlubna [-] , J. Stehno [-] (69. M. Smejkal [-] ) , S. Bezděk [-] , M. Havel [-] , J. Karel [-] , M. Toula [-] , P. Herčík [-] (77. O. Martinek [-] ) , L. Vodička [-] (77. J. Fišer [-] ) , T. Žemlička [-]

FC Slavoj Žirovnice
V. Kolář [-] - R. Podhradský [-] (83. V. Hadrava [-] ) , M. Němeček [-] (83. S. Koudelka [-] ) , T. Knotek [-] (18. V. Cajz [-] ) , J. Vodáček [-] , A. Vaš [-] , J. Svoboda [-] , M. Kořínek [-] , M. Hřebecký [-] , T. Kmeťo [-] , T. Hřebecký [-]

ŽK: 22. M. Chlubna , 29. S. Bezděk , 92. J. Fišer , 93. T. Bezděk , 93. J. Karel - 46. T. Hřebecký , 88. A. Vaš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HÁNA Samuel - NÁPRAVNÍK Jan, JANOVSKÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Luboš Dvořák
Tip experta: remíza

Souboj týmů, které nemají nejlepší formu a proto tipují remízu.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza