Pelhřimov si zastřílel


Branky


5. J. Honzl , 20. M. Niederle , 32. M. Niederle , 40. L. Vopálenský , 50. M. Malata (vl.) , 52. J. Honzl , 70. A. Fikar , 82. J. Honzl
20

O velikonoční neděli přivítali pelhřimovští fotbalisté na svém hřišti juniorku Velkého Meziříčí. Svého soupeře vyšlehali vysokým osmibrankovým rozdílem. Uhájili tak desetibodový náskok v čele tabulky krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky do poločasu

Již ve druhé minutě zahrávali domácí rohový kop, centr Niederleho odvrátil Mirek Malata na další roh. I s tímto si hosté dokázali poradit. V 5. minutě se Meziříčští osmělili, když vyslali na bránu domácích pozdrav. Střílející hráč ale zamířil nad, rozehrávali tedy domácí. Z útočné akce, kdy nejdříve od Niederleho dostal míč Homolka, poté jej zleva přihrál před bránu a důrazný Honzl jej doklepl za záda bezmocného Pelána, se domácí ujali vedení 1:0. Ve 14. minutě zakončoval z dálky Vacek, bohužel pro Pelhřimov bránu minul. Síť v hostující bráně se podruhé zavlnila ve 20. minutě, kdy po přihrávce od Vlka přeloboval gólmana Niederle – 2:0. Ve 24. minutě se ke slovu dostali i hosté, když měli rohový kop. Domácí jej ale dokázali posléze odvrátit do autu. O tři minuty později nejdříve zakončoval Homolka a poté ještě Vlk, ale ten trefil pouze gólmanovu náruč. Úspěšnější byl až ve 32. minutě Niederle, když zužitkoval zpětnou přihrávku Homolky – 3:0. I když hosté občas zahrozili zejména po pravé straně, domácí si s tím dokázali poradit a naopak vstřelili čtvrtou branku – přihrávku z kruhu od Niederleho přetavil v gól Vopálenský – 4:0. Do konce první půle ještě měl hostující tým standardní situaci, kterou rozehrával Crhan, domácí ale rozehrání nakrátko vystihli a snížení skóre nepřipustili.

Druhý poločas přinesl další 4 branky

Do druhého poločasu vstoupili domácí beze změny v základní sestavě. Pět minut po zahájení druhého dějství se opět měnilo skóre. Nejdříve přihrával míč Niederle, tlak Vopálenského poté neustál Malata a nešťastně si srazil míč do vlastní sítě – 5:0. Sympatické bylo, že hosté se nepřestávali snažit hrát fotbal i přes nepříznivý vývoj utkání. V 51. minutě měli sérii dvou rohů, ta skončila střelou nad bránu Pecha. O minutu později Meziříčští inkasovali pošesté, druhý gól v dnešním utkání přidal Honzl – 6:0. V 57. minutě zahrával hostující tým další rohový kop. Chalupa nacentroval míč na Crhana, ten díky teči domácího hráče vybojoval další roh. Branku z něj ale hosté nevytěžili, Chalupa zakončoval po zemi vedle Pechovy brány. V 61. minutě měli rohový kop i domácí, Homolka centrem našel ve vápně Šimona, ten ale hlavičkoval mimo bránu hostí. O dvě minuty později střílí vedle po rozehraném rohu a přihrávce od Niederleho Poul. Ani další roh v 68. minutě branku nepřinesl. Ta padla až v 70. minutě, když nejdříve zleva z úhlu střílel Vopálenský, gólman Meziříčí ještě jeho střelu vyrazil, nabíhající Fikar ale míč doklepl do brány a rozvlnil síť posedmé – 7:0. V 73. minutě fauloval Vopálenský a hosté mohli korigovat hrozivý výsledek alespoň ze standardky. Chalupa ale mířil pouze do náruče Pecha. Přítomní diváci mohli zajásat ještě jednou a to když na 8:0 upravil v 83. minutě výsledek Honzl a zkompletoval tak svůj hattrick.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman, trenér: "Soupeř nám tentokráte dovolil hodně, a tak jsme toho využili. V první půli jsme byli hodně úderní a produktivní. I za rozhodnutého stavu hráli kluci týmově a zodpovědně dozadu."

FC Velké Meziříčí B
Libor Švec, trenér: "Co k zápasu říct, prohrávat po první půli 4:0 bylo pro nás velmi kruté. Domáci do čeho kopli, to byl gól. Ve druhém poločase jsme si dali smolně vlastní gól a pak uz bylo otázkou času, kde se skóre utkaní zastaví. Nicméně jsme si uřízli velikou ostudu, prohrát takovým rozdílem je šílené."



Počet diváků: 132. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - ŠÍMA Nikolas, BENEŠ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Filip Dvořáček
Tip experta: výhra domácích

Pelhřimovu se start jara povedl a zvítězí i doma proti rezervě Velmezu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích