0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapoticím vyšel lépe vstup do zápas


Branky


20

I když se několik možná i desítek lidí nechalo na apríla napálit, zápas se neodehrál v kulturním domě, ale na výborně připraveném okříšském pažitu. Po srdnatém a bojovném výkonu, zdolalo Áčko Okříšky nejtěsnějším možným rozdílem 0:1. Svou premiérovou branku v dresu A mužstva vstřelil Petr Tesař.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek vyšel lépe Rapoticím

Do utkání vstoupili lépe hráči v zelených dresech. Ze dvou rohových kopů však branku ohrozit nedokázali. Ve 20´ minutě nás mohl dostat do vedení Kučera. Vyběhnutého Fialu sice prostřelil, ale balon se do sítě nevešel. Domácí hrozili zejména po pěkných centrech do našeho velkého čtverce. Naštěstí pro nás však domací nedokázali zařízení trefovat. To se naopak podařilo v 33´ minutě Petrovi Tesařovi a ten nás poslal do vedení. To jsme udrželi až do konce poločasu a šli tak do kabin s těsným vedením, které mohl navýšit před poločasem Šmarda. Jeho pokus levačkou ale skončil v rukavicích domácího golmana.

Okříšky tlačily, ale nevyrovnaly

Do druhé půle jsme vstoupili opět velice dobře a rozkouskováním hry jsme eliminovali očekávaný nápor domácích. Do velké šance se domácí dostali po rychle rozehraném míči rozhodčího. Dezorientovaný stoper Petr Sobotka v domnění, že domácí vrací míč hostům, pustil do úniku domácího hráče. Toho však Laš vychytal a následovala série rohových kopů, které hostujcí obrana s přehledem likvidovala. Do slibné šance se okolo 60´ minuty dostal Adamneko.Sám pár metrů od malého vápna zvolil místo střely složité řešení a nakonec z toho byl jen rohový kop. V 71´ minutě přišla komplikace v podobě vyloučení Vasyla Adamenka a čekala nás dlouhá dvacetiminutovka v oslabení. Hráče hostů vyloučení nakoplo a semkli se ještě k větší bojovnosti. Tlak domácích se stupňoval. Naštěstí pro hosty byli domácí v koncovce nepřesní nebo jejich pokusy končily na našich obětavých obráncích. Na poslední rohový kop se vydal i domcí golman Fiala, který měl i na hlavě srovnaní. Trefil však jen našeho golmana a následný závar ukončil odkopem Palát. Rozhodčí pak pískl do píšťalky naposled a tak jsme odvezli z Okříšek zlaté tři body!

 

Těžko vyzdvihovat jednotlivce a za obětavý a bojovný výkon si zaslouží celý mančaft obrovskou pochvalu! Doufejme, že toto nasazení vydrží i do dalších zápasů!



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , T. Trnka [-] , R. Ryšavý [-] (78. M. Picmaus [-] ) , V. Bence [-] , J. Částka [-] , P. Dubský [-] , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] , M. Veleba [-] (46. M. Zeman [-] ) , V. Němec [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Šmarda [-] , J. Matoušek [-] (86. M. Němec [-] ) , P. Kučera [-] , M. Jarý [-] , P. Sobotka [-] , P. Tesař [-] (90. J. Tesař [-] ) , V. Adamenko [-] , D. Liusik [-] , A. Palát [-] , D. Zahrádka [-]

ŽK: 34. P. Sobotka , 58. M. Šmarda , 71. V. Adamenko , 85. J. Matoušek . ČK: 71. V. Adamenko .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - KŘÍŽ Jan, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Ondřej Košík
Tip experta: výhra domácích

Okříšky potvrdí roli favorita a budou bodovat naplno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích