1:3
(1:3)
14. P. Chlad
41. F. Janda
44. J. Voborník (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapoticím se začátek jara nepovedl


Branky


5. R. Durajka - 14. P. Chlad , 41. F. Janda , 44. J. Voborník (p.)
21

Rapotice po slibném začátku vedli, ale bohužel se jim vedení nepodařilo udržet a body veze domů Chotěboř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slibný začátek utkání

Úvod utkání vyšel rapotickým na výbornou. Hned první střela mezi tři tyče skončila v šibenici branky hostů po krásně zahraném trestném kopu Romana Durajky. Tentýž hráč měl na noze i druhou branku, když si postavil znovu trestný kop z hranice vápna. Tentokrát ho však bravurním zákrokem vychytal hostující brankář. Netrvalo dlouho a Durajka si stavěl třetí trestňák, který však už mezi tři tyče nevměstnal a ukončil tak naši aktivitu směrem k brance hostů. Na druhé straně se po čtvrthodině hry prosmýkl Petr Chlad, který prostřelil domácího brankáře a srovnal skóre. Hosty branka nabudila a byli lepším celkem na hřišti. Zatímco rapotičtí vymýšleli složitá řešení už na své polovině, jednoduchá a přímočará hra hostů na nás platila. Ve 41. minutě akrobaticky vrátil centr do malého vápna hostující útočník a nikým nehlídaný Janda neměl problém strhnout vedení na stranu hostů. To však nebylo vše za tři minuty zakončení hostů trefilo ve velkém čtverci do ruky Adamenka a nemohlo následovat nic jiného než hvizd a penalta do kabin. Tu bezpečně proměnil Voborník a uklidnil hosty. 

Chotěboř si udržela vedení

Druhý poločas si hosté zkušeně hlídali vedení a do ničeho nás nepouštěli. Vyjímkou byly dva závary po kterých zvonila v obou případech tyč branky hostů. Do sítě jsme však balón neprotlačili a tak první jarní utkání skončilo výhrou Chotěboře 1:3. 



Ohlasy k zápasu



FC Chotěboř
Martin Jakeš, trenér: "Hned od začátku zápasu se domácí snažili rozhodnout zápas co nejdříve. V 5.minutě jsme domácím nabídli standartní situaci v podobě přímého kopu z poza vápna a Durajka touto možností nepohrdl. Tato situace nás nerozhodila a otěže zápasu jsme pomalu přebírali my. Hned ve 14.minutě se dostal za obranu Chlad a svou možnost proměnil. To domácí asi rozhodilo a převážně jsme to byli my, kdo byl nebezpečnějším týmem. To se plně projevilo ke konci poločasu, kdy se po jednom z centrů do vápna opřel do balónu akrobaticky Dvořák a svou střelou přehodil brankáře. S následnou dorážkou do prázdné branky již Janda neměl problém. Za další 4 minuty vznikl závar v pokutovém území domácích. Bohužel pro domácí zde jeden z hráčů zahrál rukou. Penaltou nepohrdl Voborník 1:3. Ve druhém poločase jsme domácím do 80 minuty nic nedovolili, naopak jsme mohli skóre několikrát navýšit. Domácí mohli zápas zdramatizovat ke konci zápasu, když po velkém závaru ve vápně nedokázali míč prodrat za záda Ptáčka. Jeli jsme do Rapotic s pokorou, ale na druhou stranu s odhodláním a chutí zde předvést kvalitní výkon dle našich možností. S předvedenou hrou jsem byl spokojen a zaslouženě tak odvážíme 3 body domů."



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Jarý [-] (68. M. Němec [-] ) , P. Sobotka [-] , P. Tesař [-] (68. J. Tesař [-] ) , V. Adamenko [-] , M. Sobotka [-] , J. Matoušek [-] , D. Liusik [-] , R. Durajka [-] , A. Palát [-] (86. R. Strašák [-] ) , D. Zahrádka [-]

FC Chotěboř
M. Ptáček [-] - D. Polanský [-] , F. Janda [-] (72. P. Hanousek [-] ) , L. Dvořák [-] , R. Musílek [-] , M. Somerauer [-] , J. Voborník [-] , P. Chlad [-] , F. Tůma [-] (76. P. Pačanda [-] ) , L. Dočekal [-] (70. J. Neuvirt [-] ) , V. Klement [-]

ŽK: 86. V. Adamenko - 68. F. Tůma , 80. J. Voborník .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - STRAKA Karel, SVOBODA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Tomáš Pokorný
Tip experta: výhra hostů

Rapotice jsou doma nepříjemný celek, ale mladý kádr Chotěboře bude po celé utkání aktivnější a zaslouženě vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích