Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:15

26.kolo, Divize F, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední utkání v divizi rozhodla rezerva Karviné za půlhodiny....


Branky


5

Domácí rozhodli za půlhodiny.....vstřelili 3 branky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý góly domácích

Utkání již postupující rezervy Karviné z hostujícím Bohumínem bylo rozhodnuto půlhodině hry. Domácí začali velký tlakem, který mu umožnili hostující hráči svými chybami. Tak hned v 1. minutě se trefil domácí Jurga. Tím dostali hosté domácí tým na koně. Ty drželi míč a měli několik šancí na zvýšení náskoku. To se jim povedlo 23 minutě Brzoskou a 29 minutě Fukalou, vždy využili chyb hostující obrany a překonali bezmocného brankaře hostí.  Poté již hosté dohráli poločas jen ve snaze neinkasovat.

Hosté bleskově snížili ale k vyrovnání to nestačilo

Druhý poločas nastoupili hosté v plné koncentraci a začali hrát bez chyb. Hned v 48 minutě se podařilo po hezké akci snížit na 3:1 Koštálovi a pak v 55.minutě na 3:2 Klejnotovi. Bohužel za pár mnut na to v 60.minutě zvýšil na 4:2 domácí Trček. Pak se hrál oboustranně zajímavý fotbal, ale branka už nepadla. Tak domácí rezerva zakončila účinkování v divizi výhrou a zaslouženým postupem na MSFL

 



Ohlasy k zápasu


MFK Karviná B
Trenér Marek Bielan: „Chtěli jsme s klukama završit sezónu vítězstvím i kvůli fanouškům. První poločas byl z naší strany velice dobrý. O přestávce jsem apeloval, abychom nic nepodcenili. Ale přišla nějaká ztráta, pak chyba a už to bylo. Po slepených gólech soupeře jsme ale rychle odpověděli a potom už měli zápas ve své moci. Myslím si, že postup je zasloužený, protože končíme s osmi výhrami v řadě.“:




Sestavy


MFK Karviná B
A. Kuděla [-] - O. Jurčák [-] , C. Clement [-] (51. . Guimaraes [-] ) , M. Marych [-] , N. Trček [-] , D. Jurga [-] , R. Fukala [-] , P. Goj [-] , D. Motyčka [-] (51. A. Traore [-] ) , M. Molitorisz [-] (71. D. Moses [-] ) , P. Brzóska [-] (71. L. Ezeh [-] )

FK Bospor Bohumín
J. Kodeš [-] - P. Bloksch [-] , M. Halaška [-] , M. Sporysz [-] , M. Neumann [-] , J. Klejnot [-] (76. L. Príbela [-] ) , F. Hanus [-] , D. Palej [-] , R. Košťál [-] , O. Václavíček [-] , J. Kodeš [-]

ŽK: 82. D. Jurga - 40. J. Kodeš , 61. J. Klejnot , 71. D. Palej , 82. M. Neumann , 84. M. Sporysz .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MALÝ Tomáš - PÍSEČNÝ Lukáš, WAWRZYK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích