Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 16:30

26.kolo, Divize F, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté otočili utkání v Rýmařově.


Branky


5

Domácí vstřelili první branku již ve 4 minutě

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do vedení

Domácí přivítali na svém hřišti tým z Valašského Meziříčí, který je v tabulce na 4 místě a od začátku bylo vidět že nepůjde o jednoduché utkání. Domácí ale měli velmi dobrý start do utkání, když nejprve měl šanci domácí kanonýr Jeřábek ale v první šanci minul. Poté již 4 minutě obral hostujícího obránce v šestnácte o míč a přízemní střelou zamířil přesně k tyči a domácí vedly 1:0. Po čtvrt hodině hry se začala hra vyrovnávat, a to nejen v poli ale také ve skóre, když po skrumáži vyrovnal hostující Macíček. Poté měli ještě velkou šanci hosté i domácí ale nevyužili a poločasové skóre zůstalo 1:1.

Hosté potrestali pasivitu domácích a vstřelili 2 branky

Úvod druhého poločasu byl ve znamení šancí na obou stranách. Skóre se měnilo až 74 minutě, když se individuálně prosadil hostující Křenek a zvýšil na 2:1 pro hosty. Domácí se tlačili před branku a snažili se vyrovnat po pár slibných akcích ale bez gólového efektu. A tak se v závěru 78 minuty trefil krásně z voleje hostující Výmola a tím uzavřel gólové skóre na 3:1 pro hosty. Domácí měli v závěru velkou šanci, ale hostující obránce hlavou odvrátil míč, který letěl do opuštěné branky. Tak si vezou hosté 3 body z Rýmařova. 



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - P. Jeřábek [-] , J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] , V. Kneifel [-] (58. D. Furik [-] ) , T. Palys [-] , P. Čikl [-] , J. Kocúr [-] (70. L. Zifčák [-] ) , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] (40. M. Křepelka [-] ) , V. Konečný [-]

TJ Valašské Meziříčí
L. Pobořil [-] - P. Macíček [-] , J. Vrána [-] (85. M. Kopecký [-] ) , D. Smilek [-] , D. Veselý [-] (67. R. Veselý [-] ) , M. Výmola [-] (79. L. Galus [-] ) , V. Žilinský [-] , M. Švec [-] , D. Němec [-] , T. Koleček [-] , V. Vozák [-] (46. L. Křenek [-] )

ŽK: 63. P. Čikl , 71. J. Kolísek - 69. P. Macíček .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: PETRÁSEK Jan - ČAMPIŠOVÁ Natálie, BAŠNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů