Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 14:00

20.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr ze Švihova se vrátil na vítěznou vlnu


Branky


6

Švihovu vzdorovaly Kašperské hory jen poločas. Vedoucí tým soutěže tak po dvou ztrátách bodoval naplno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl nejeden zvrat

Zápas začal dobře pro domácí tým, když se jim podařilo skórovat již v 6. minutě. Hrdým autorem branky se stal Daniel Řimnáč. Kašperské Hory hrály defenzivně a vsázely na rychlé protiútoky, což jim v první půli částečně fungovalo. Nicméně Švihov dokázal otočit skóre díky gólům Miroslava Polívky v 16. minutě a Jakuba Slámy v 32. minutě. Po individuální chybě hostů v 36. minutě vyrovnal opět Daniel Řimnáč. Ve 46. minutě vstřelil důležitou branku Václav Petelík a dostal Švihov do vedení, které hosté už nepustili.

Hned na úvod druhého poločasu přidal uklidňující gól z penalty Michael Petelík. Srdnatě bojujícím domácím docházely síly. V 81. a 85. minutě padly další 2 branky Švihova o které se postarali Václav Kašpárek a Michal Toman. Zápas skončil 6-2 pro hosty. I přes bojovnost domácího týmu a snahu hrát na brejky, nakonec Švihov vyhrál zaslouženě a dokázal využít svých šancí.



Ohlasy k zápasu



FC Švihov
Adam Popelka (trenér): Jsem moc rád, že jsme se po sérii remíz opět vrátili na vítěznou vlnu. I s výkonem jsem, až na některé individuální chyby, spokojen a to jak ofenzivně, tak defenzivně. Vítězství je pro nás důležitým impulzem před příštím týdnem, kdy k nám přijedou Luby.



Sestavy


TJ Kašperské Hory
M. Kolář [-] - A. Pelčarský [-] (61. J. Markovič [-] ) , P. Tomek [-] , D. Řimnáč [-] , D. Milfort [-] , L. Bílý [-] , R. Rovňan [-] , V. Šuba [-] , A. Kůs [-] (54. J. Slanina [-] ) , P. Chudý [-] , R. Slanina [-]

FC Švihov
L. Zdrahal [-] - T. Štengl [-] , M. Petelík [-] , J. Zdrahal [-] - J. Baxa [-] , V. Kašpárek [-] , V. Petelík [-] (81. J. Hošek [-] ) , J. Sláma [-] (65. L. Cibulka [-] ) - M. Polívka [-] (75. P. Havlíček [-] ) , A. Aizner [-] , M. Toman [-]

ŽK: 84. V. Šuba - 35. M. Toman , 73. T. Štengl .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Šmrha Miroslav - VÁVRA Ondřej, KAISER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů