T. Rubáš 38.
P. Havlíček 59. (vl.)
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2023 18:00

16.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švihov ztratil 2 body v Nýrsku


Branky


38. T. Rubáš , 59. P. Havlíček (vl.) - 12. J. Sláma , 16. M. Polívka
4

Lídr soutěže ze Švihova mohl využít dohrávky k tomu aby se dostal do trháku, to se však nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance hostů přinesla pouze jednobrankový náskok

V utkání mezi FK Okula Nýrsko B a FC Švihov se v první polovině hrála převážně jedna píseň. Lídři soutěže ze Švihova nastoupili ve velkém stylu, svého soupeře zamkli a rychle si začali vytvářet šance. Tu první proměnil ve 12. minutě Jakub Sláma, když po křídelní akci rozvlnil síť střelou do protipohybu brankáře. O čtyři minuty, po pěkné kombinační akci, na jejíž konci stál Miroslav Polívka, Švihov zvýšil na 2-0. Vypadalo to, že Švihovští si poločasové vedení bez problémů pohlídají, avšak z čista jasna využil bohovornosti hostující obrany Tomáš Rubáš a snížil na 2-1. Švihovští ještě minutu před koncem první půle zahrávali pokutový kop, avšak neproměnili.

Domácí dokázali se štěstím vyrovnat

Ve druhé polovině utkání se Švihov opět ujal iniciativy. Drtivému tlaku domácí pouze těžko odolávali. V 59. minutě se však na skóre utkání změnilo pouze díky vlastní brance Pavla Havlíčka, který tak nechtěně poslal míč do vlastní sítě a srovnal na 2-2. I nadále se hrálo ve stejném duchu a Švihov měl stále převahu, nicméně se mu již nepodařilo skórovat a utkání tak skončilo remízou.



Sestavy


FK Okula Nýrsko B
M. Kotlan [-] - M. Gőndőr [-] (71. A. Göndör [-] ) , V. Bořánek [-] , M. Nehoda [-] , T. Rubáš [-] , M. Záň [-] (90. L. Kovářík [-] ) , D. Vávra [-] , P. Taušek [-] , J. Hvězda [-] , T. Valenta [-] , R. Dvořák [-]

FC Švihov
R. Sláma [-] - T. Štengl [-] , T. Ryba [-] (38. P. Havlíček [-] ) , M. Petelík [-] , J. Zdrahal [-] (67. J. Baxa [-] ) - M. Toman [-] , V. Kašpárek [-] , V. Petelík [-] , J. Sláma [-] - A. Aizner [-] , M. Polívka [-] (67. L. Cibulka [-] )

ŽK: 17. P. Taušek , 53. D. Vávra - 61. T. Štengl , 72. J. Sláma .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Koura Radim - JAVORSKÝ Josef, BERNARD Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích