3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miřetice s čistým kontem a dvougólový Modráček


Branky


4

Miřetice zaujímají druhou pozici hned za neporaženým lídrem z Načešic. Momentálně válcují jednoho soupeře za druhým. Mohou se pyšnit druhou nejlepší obranou v lize, čemuž také pomohá bývalý Chrudimský obránce Drahoš. Jsou třetím nejlepším týmem se vstřelenými brankami, o jeden gól za Načešicema, se kterými za týden sehrají utkání, tudíž můžeme vidět první prohru Načešic. To Tuněchody se trápí ve spodu tabulky. Statistiky nemají vůbec ideální, jak obrana, tak i útok není ve skvělém rozpoložení. Tuněchody v příštím zápase přivítají třetím tým tabulky, a to jsou Dřenice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před poločasem šly Miřetice do vedení

Do utkání šly jako jasný favorité Miřetice, které přivítaly Tuněchody. Hosté šli do utkání naplno, ba naopak domácí si mysleli, že to půjde samo, a tak hráli ze začátku z pozvolna. Z tlaku hostujícího týmu pramenily příležitosti ke vstřelení branek, jenže ty nepřišly. Domácí měli míč více na kopačkách a vytvářeli si šance, které mohly vést ke gólům, ale byly také neúspěšné. Hnedka z kraje utkání se po lehkovážném začátku domácích dostaly do vyložené šance Tuněchody. Tuněchody šly do přečíslení tři na jednoho, ale útočící hráč šancí pohrdnul a mířil vedle. Hosté se snažili hrát na brejky, ale domácím se povedla akce, která je dovedla ke vstřelení branky, kterou ve 37. minutě vstřelil Beran. Domácí se po skvělé kombinaci na vlastní polovině dostali až k vápnu, kde si míč převzal Beran, který se obtočil kolem bránícího hráče a střelou na zadní tyč uklidil mezi tři tyče. Do kabin se šlo za stavu 1:0.

Modráček uklidnil svůj tým dvěma góly

Do druhé půle naskočili domácí naprosto v opačném rozpoložení, čímž tlačili svého soupeře. Už v 52. minutě se domácí radovali z druhého gólu, konkrétně Modráček. Po individuální akci si převzal míč na polovině soupeře a prošel až do vápna, kde svůj souboj tváří v tvář brankáři Bubákovi zpečetil střelou po zemi a vsítil. Domácí se po gólu cítili klidní, ale přesto nepřestali hrát. Hosté si vypracovali jednu 100% šanci hlavou po centru z lajny, jenže Sýkora vytáhl skvělý zákrok. Poté domácí stále útočili, což vyůstilo chybu v obraně hostí a to potrestali třetím gólem na 3:0. Po chybné rozehrávce Bubáka si míč špatně převzal jeden z hostujících obránců, čehož využil Modráček, který mu míč sebral a v klidu ho uklidil do zcela odkryté brány, čímž vstřelil druhou branku v zápase. Utkání tak Miřetice v poklidu zvládly a berou další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Miřetice
Petr Drahoš - Obránce: Utkání začalo z naší strany lehkovážně, kdy jsme si mysleli, že to půjde samo. Snažili jsme se kontrolovat míč a vytvářet si šance, ale když nějaká přišla, tak jsme jí nedokázali proměnit. Soupeř se snažil hrát na brejky. Do druhého poločasu jsme nastoupili úplně opačně, než do toho prvního a soupeře jsme celý poločas tlačili a soupeři postupem času odešli síly. Utkání jsme zvládli a máme další tři body, kterých si vážíme. Čekají nás ještě dvě kola, které chceme zvládnout a bodovat v nich.

SK Tuněchody
Marek Šilhánek - Záložník: Do zápasu jsme šli s tím, že nemáme co ztratit a chtěli jsme uhrát dobrý výsledek. Bojovali jsme, ale soupeř byl lepší, a proto mají tři body



Sestavy


TJ Tatran Miřetice
L. Sýkora [-] - J. Beran [-] (71. L. Zdražil [-] ) , L. Doležal [-] (78. Z. Horník [-] ) , L. Vodrážka [-] , J. Modráček [-] , J. Polívka [-] , L. Zdražil [-] , O. Polívka [-] , P. Drahoš [-] , T. Polívka [-] , F. Sokol [-] (46. D. Bureš [-] )

SK Tuněchody
P. Bubák [-] - D. Slezák [-] , J. Hudeček [-] , D. Radouš [-] - M. Šilhánek [-] , R. Synek [-] , J. Prorok [-] (72. M. Kroutil [-] ) - J. Faltejsek [-] , V. Hýl [-] - J. Pískač [-] , P. Vaško [-]

ŽK: 49. D. Bureš - 65. V. Hýl , 84. D. Radouš , 90. J. Hudeček .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: HEJDUK Matěj - ŠMAHA Martin, BUDÍNSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů