1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná šňůra šesti zápasů Miřetic skončila na půdě Kameniček


Branky


7

Kameničky se v jarní části sezóny o dost zvedly, a proto jim patří krásná osmá pozice. Remíza s druhým týmem tabulky by je mohla nakopnout k dobrému výkonu v dalším utkání proti Dřenicím, kde budou oponovat nejlepšímu útoku ligy. To Miřetice mají nejlepší formu za posledních pár let. Válcují jednoho soupeře za druhým, a proto se umisťují na druhém místě. Mají třetí nejlepší útok a druhou nejlepší obranu. Příští zápas je čekají Tuněchody, kde se očekává jednoznačná výhra Miřetic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miřetice urvaly bojovný první poločas

Miřetice jako favorit vstoupily do zápasu o trochu lépe než domácí Kameničky, kterým se pochvíli podařilo dostat do zápasu a měli i první velkou šanci, kterou hostující brankář Sýkora svým dobrým postavením dokázal vychytat. Poté byla hra z obou stran dost opatrná a hostující tým se snažil překonat obranu dlouhými balóny. Po jednom takovém balónu se do šance dostal útočník hostí, jehož rána byla sražena na nohy kapitána Ondřeje Polívky, který přízemní střelou překonal brankáře Brázdu a poslal svůj tým do vedení. Do poločasu byl stav stejný. Hra se odehrávala víceméně mezi vápny, kde proběhlo několik soubojů. Do kabin šli hosté s jednobrankovým vedením.

Rybička zařídil Kameničkám cenný bod

Druhá půle začala tím, že se Kameničky pokoušely více kombinovat a chtěly více hrát. Obrana Kameniček fungovala skvěle, a tak se Miřetice nemohly dostat do nějaké větší šance. V 57. minutě přišlo vyrovnání. Po rozehrávce domácího brankáře se míč dostal na stranu hřiště, kde míč vyvezl jeden z domácích hráčů a poslal Horáka do úniku, který si poradil s obranou soupeře a chytře mezi obránce poslal míč na volného Rybičku, jenž si míč navedl do středu hřiště a tvrdou přízemní střelou na bližší tyč srovnal stav utkání. Poté se zápas odehrával spíše na domácí půlce, kde ale domácí vyhráli několik soubojů a zkoušeli těžit z brejků, což se jim nepovedlo. Díky bojovnému výkonu domácích obdrželi pouze jednu branku a vybojovali bod s druhými Miřeticemi.



Ohlasy k zápasu


FK Kameničky
Tomáš Rybička - Útočník: Zápas jsme jako tým zvládli, dokázali jsme vyhrát důležité souboje a kombinovat i přes fotbalovost a taktickou hru soupeře. Myslím, že bod pro nás v neúplně slibně vyvíjejícím utkání byla zasloužená odměna.

TJ Tatran Miřetice
Ondřej Polívka - Útočník: V Kameničkách se nám nepodařilo navázat na předchozí výkony. Přizpůsobili jsme se hře soupeře a i když jsme šli do vedení, tak jsme nedokázali přidat další góly a na začátku druhého poločasu jsme gól dostali. Zápas blbec, nedařilo se nám, ale jedeme dál, pořád je ve hře druhé místo, takže příští zápas se musíme vrátit na vítěznou vlnu.



Sestavy


FK Kameničky
Š. Brázda [-] - M. Vamberský [-] , D. Hromádko [-] , P. Adámek [-] (9. T. Bureš [-] ) , R. Adámek [-] , T. Rybička [-] , J. Horák [-] (80. J. Vařečka [-] ) , T. Rys [-] , J. Sadílek [-] (61. D. Adámek [-] ) , M. Hromádko [-] , M. Bureš [-]

TJ Tatran Miřetice
L. Sýkora [-] - L. Zdražil [-] (61. L. Zdražil [-] ) , L. Doležal [-] , L. Vodrážka [-] , J. Modráček [-] , J. Polívka [-] , J. Beran [-] , O. Polívka [-] (61. R. Kašpar [-] ) , P. Drahoš [-] , T. Polívka [-] , F. Sokol [-]

ŽK: 67. J. Horák , 70. D. Adámek - 90. L. Doležal .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Baťa Tomáš - ŠMAHA Martin, PROKOP Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Miřetice nezaváhají, přestože Kameničky doma hrají skvělý fotbal.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů