Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ronovští vyhráli přestřelku devíti gólů


Branky


7

Ronov nad Doubravou je umístěn na předposledním místě tabulky okresního přeboru Chrudimska. Jejich největší slabina je obrana, poněvadž inkasovali nejvíce ze všech týmů a to 69 branek. Příští zápas zajíždí do Horního Bradla, který má jeden z nejlepších útoků. Heřmanův Městec je o bod na šestém místě za Kočí, ale stále mají zápas k dobru. Momentálně mají tři prohrané zápasy za sebou, což je veliké překvapení a v příštím zápase to mohou napravit právě proti Kočí, čímž se bude bojovat o páté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zázračný poločas Ronova vedl k tříbrankovému vedení

Týmy nastoupily do mistrovského utkání za velmi slunečného utkání. Rezervě Heřmanova Městce vzhledem k poklidnému umístění v první polovině tabulky již o nic moc nešlo. Naopak Ronovu jde nyní o vše v každém zápase. Utkání začalo svižně a v prvním poločase bylo velmi vyrovnané. Ronov ukázal touhu po třech bodech, když v 16. minutě využil zaváhání jednoho z obránců, jemuž Urbánek vzal míč ve velkém vápně a následně otevřel skóre. Ve 31. minutě došlo k téměř identické situaci, kdy obránce hostů podcenil napadání soupeře a Urbánek šel sám na brankáře Elicha za podpory Štěpaře, který po přihrávce zvýšil na 2:0. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou. Hosté měli několik příležitostí, ze kterých nastřelili tři tyčky a další šance vychytal brankář Mrázek. Domácí se dostávali do brejků, ale několik samostatných úniků nedokázali proměnit. Až ve 45. minutě po centru z pravé strany střílel Urbánek, ale trefil pouze obránce na brankové čáře. Míč se k němu odrazil zpět a přišla přihrávka na velké vápno, kde byl Kasal, který přízemní střelou k tyči nedal brankáři Elichovi žádnou šanci. Do kabin se šlo za stavu 3:0, což nikdo nečekal.

Napínavý závěř zápasu zachraňoval Petržílka

Druhý poločas začali hrát hráči Heřmanova Městce s odhodláním vyhrát. Ronov jakoby přestal hrát a udělal několik chyb, kterých soupeř využil. Nejprve v 51. minutě snížil Radek Kápička. Téměř hned po rozehrávce došlo k nedorozumnění v obraně Ronova, čehož využil skvěle hrající Straka a snížil na 3:2. Heřmanův Městec se dostal do velkého tlaku a v 64. minutě vyrovnal Krejčík. O čtyři minuty později dokonal obrat kapitán Straka a zdálo se být rozhodnuto. Hra se více vyrovnala a odevzdaný výkon Ronov se snažil tlačit do ofenzivy. To se vyplatilo a v 79. minutě vrátil domácí do utkání Urbánek, který proměnil pokutový kop. Od té chvíle byli více aktivní domácí hráči. V 87. minutě se dokonce dostali opět do vedení, ale gól uznán nebyl kvůli spornému ofsajdu. Nakonec se přeci jen domácí dočkali a v 90. minutě po rohovém kopu Žítka propadl míč až na zadní tyč, odkud pumelicí z voleje nasměroval míč pod břevno Petržílka. Bojovný zápas z obou stran nakonec dopadl lépe pro domácí, kteří vyhráli 5:4.



Ohlasy k zápasu


SK Ronov nad Doubravou
Patrik Urbánek - Útočník: Každý z týmu cítí stále naději v udržení se v soutěži. S tím jsme do zápasu také šli. První poločas nám vyšel, i když jsme mohli dát o tři góly víc, což jde z větší části na moje bedra, mé neproměněné šance. Ve druhém poločase nastala opět katastrofa. Dopředu míč pomalu nešel a soupeř otočil zápas po chybách celého týmu. Myslím, že už nikdo nevěřil, že bychom snad mohli bodovat. Nakonec jsme zabojovali a dotáhli utkání do vítězného konce. Bylo to drama až do samého závěru, ale to je každý náš zápas. Konečně jsme získali tři body, i když to vypadá, že v konečném zůčtování nám nejspíš nepomůžou, což mě vážně mrzí. Nehrajeme špatný fotbal.

FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Vojtěch - Obránce: Již potřetí jsme darovali soupeřům dva góly už v první polovině, což je prostě nepochopitelné. Druhá polovina byla v naší režii, kdy jsme měli hromadu šancí a podařilo se nám zápas otočit. Posledních patnáct minut domácí hnáni fanoušky opět otočili zápas ve svůj prospěch.



Sestavy


SK Ronov nad Doubravou
M. Mrázek [-] - D. Kozlowski [-] , F. Štěpař [-] (46. J. Piskač [-] ) , J. Široký [-] , J. Žítek [-] , D. Sehnoutka [-] , M. Spěvák [-] (83. J. Erben [-] ) , P. Urbánek [-] , J. Kasal [-] , J. Spěvák [-] , V. Petžílka [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec B
M. Elich [-] - S. Mach [-] , T. Zrůst [-] , T. Dostál [-] , V. Kápička [-] , M. Straka [-] , R. Kápička [-] , A. Malínský [-] , P. Krejčík [-] , T. Vojtěch [-] , D. Vrátil [-]

ŽK: 60. P. Urbánek - 90. T. Zrůst .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: PETIK Roman - NOVOTNÝ Bohumil, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Ronov bude kousat, jelikož se potřebují dostat z posledního místa, ale Heřmanův Městec po porážce s Chrastí zabere a získá tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů