Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radouš čtyřmi góly dotáhl svůj tým k vítězství


Branky


7

Horní Bradlo se po neúspěšných dvou předešlých zápasech konečně radovalo ze tří bodů. Touto výhrou se vzdálilo od Kočí a Heřmanova Městce, jenže mají ještě k tomu zápas k dobru. Bradlo má čtvrtý nejlepší útok ligy, a to více jak polovinu branek nastřílelo duo Radouš, Kroutil. Příští zápas přivítají Ronov, který se potřebuje odpíchnout ze sestupových příček. To Chroustovice, které na začátku jarní části sezóny nebyly poraženi, tak teď si připsaly druhou prohru. Umisťují se na sedmém místě a v příštím zápase je čekají Slatiňany, které si budou chtít dojít pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění Nepovíma potrestaly Chroustovice vyrovnávajícím gólem

Sobotní zápas mezi Horním Bradlem a Chroustovicemi doprovázelo krásné počasí. Hostující mužstvo přijelo do Bradla se značně oslabenou sestavou, neboť nemohlo počítat až se šesti hráči minulé základní sestavy. Nutno podotknout, že na lavičce Horního Bradla kryl záda svým spoluhráčům pouze devětapadesátiletý Josef Kroutil, tudíž nikdo nemohl tušit, co od tohoto zápasu čekat. Domácí vstoupili do zápasu s plánem zodpovědně bránit a poté rychle přecházet do brejkových situacích. Míč tedy drželi spíše hosté. Prvních dvacet minut nabídlo několik slušných šancí, jenže střelci na obou stranách tváří tvář brankářům selhali, a tak na výsledkové tabuli svítilo 0:0. První zlom nastal ve 28. minutě, když Radouš zachytil rozehrávku hostí a z úctyhodný vzdálenosti překonal brankáře Pospíšila. Další důležitý okamžik přišel ve 38. minutě, když se domácím zranil obránce Nepovím, a tak do hry musel z lavičky Kroutil. Mezitím ovšem Chroustovice pokračovali ve své aktivní hře, za kterou byli následně odměněni. Ve 41. minutě vybojoval míč Daniel Šotola a předložil ho do šance Komárkovi, jenže ten svou příležitost gólově nevyužil. Akce však pokračovala a míč se od Dostála dostal k Strašákovi, který neměl problém uklidit míč do poloodkryté brány. Do šaten se šlo tedy za remízového stavu 1:1.

Ve druhé půli se Radouš radoval z hattricku

Po změně stran se rychlostí blesku dostali domácí zpátky do vedení. Ve 46. minutě využil zmatky v obraně Radouš a klidným řešením vsítil na 2:1. O pár minut později přišla špatná zpráva pro hostí, jelikož se jim zranil velice důležitý článek sestavy kapitán Dvořák, a tak došlo ke střídání za dorostence Besperáta. Zápas ovšem nebyl ztracen. Chroustovice neskládali zbraně a vrhnuli se do útoku. Bohužel pro ně přišlo další zranění, kdy ze hry musel být stažen Dostál a místo něho nastoupil teprve patnáctiletý Doubravský. V tu dobu bylo na hřišti za hosty šest dorostenců, pro které to byla jedinečná šance se předvést a nabrat nové zkušenosti. Chroustovický odpor zlomil až v 82. minutě Radouš, který završil svůj hattrick gólem z rohového kopu. U hattricku však nezůstal, poněvadž čtyři minuty před koncem utekl obraně hostů a upravil výsledek zápasu na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Utkání začalo vyrovnaně bez velkých příležitostí. Potom, co se nám zranil jedenáctý hráč jsme dohrávali zbytek prvního poločasu v deseti a podařilo se nám vstřelit i vedoucí branku. Kupodivu jsme o deseti lidech měli více brankových příležitostí. Jenže opět po chybě v obraně se podařilo hostům vyrovnat na poločasových 1:1. Do druhého poločasu jsme již zase nastoupili o jedenácti lidech a hned zkraje jsme dali na 2:1. V závěru jsme ještě přidali dvě branky. Zbytečně vyhrocené utkání na to, že oboum týmům už skoro o nic nešlo. Zasloužená výhra.

SK Chroustovice
David Dostál - Útočník: Myslím, že první poločas jsme se drželi dobře a výsledek byl zaslouženě 1:1. Bohuže druhý poločas se ukázalo, že jsme sem dnes přijeli s dost obměněnou sestavou a domácí si vývoj zápasu pohlídali a dovedli ho do vítězného konce. Nezbývá než poděkovat klukům z dorostu, kteří nám pomohli zalepit díry v sestavě a předvedli skvělý výkon.



Sestavy


Horní Bradlo
D. Vrbka [-] - M. Horčík [-] , J. Kroutil [-] , J. Hájek [-] , R. Bláha [-] , L. Dalecký [-] , D. Večeřa [-] , J. Semerád [-] , I. Pospíšil [-] , M. Radouš [-] , M. Nepovím [-] (38. J. Kroutil [-] )

SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - J. Dvořák [-] (49. J. Besperát [-] ) , L. Komárek [-] , P. Střasák [-] (55. J. Dostál [-] ) , M. Dvořák [-] , J. Koreček [-] , D. Dostál [-] (63. M. Doubravský [-] ) , T. Vondráček [-] , F. Šotola [-] , J. Pekárek [-] , D. Šotola [-]

ŽK: 27. D. Šotola , 44. J. Koreček .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Šmaha Martin st. - ŠEBEK Miroslav, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: remíza

Oba týmy s velice šikovnými hráči. Výsledek bude maximálně o jeden gól.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů