3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Adam Sodomka vystřelil Krouně třetí výhru sezóny


Branky


24. M. Černý (p.) , 28. M. Knettig , 79. A. Sodomka - 35. M. Šilhánek , 71. J. Bořil
7

Krouna se dokonce sezóny bude muset bojovat o záchranu, to samé platí o soupeři z Tuněchod, které mají náskok o pouhé tři body a nutno říci, že mají proti sobě v posledních čtyřech zápasech velice složité utkání, čímž se myslí Křižanovice, Miřetice, Dřenice a Chroustovice, ale jak je známo, tak v okresním přeboru se může stát cokoliv. Krouna je na tom úplně podobně a musí tak doufat, že Ronov nebude sbírat nějaké ty body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly Krouny znamenají vedení

Do tohoto zápasu vstoupily dva týmy ze spodu tabulky, které bojují o záchranu v okresním přeboru. První poločas se do šancí tlačili hlavně hosté, kteří si vytvářeli několik gólových příležitostí a naopak domácí tým nepustili skoro k ničemu. První zlomový okamžik přišel ve 24. minutě, kdy se domácí dostali do vedení. Prosadil se Černý, který si po špatném verdiktu hlavního rozhodčího postavil míč na penaltový puntík a s přehledem rozvlnil sít. O pár minut později se překvapivě radovali domácí z druhé vstřelené branky, kterou vstřelil Knettig. Tuněchody po těchto obdržených gólech začaly hrát o dost víc ofenzivě, což potvrdil ve 35. minutě Šilhánek, jenž snížil na 2:1. Po akci Proroka na pravé straně, který odcentroval do vápna, kde našel osamoceného Šilhánka a ten zavěsil do šibenice.

Obratu se Tuněchody nedočkaly

Druhá půle začala ve stejném sledu jako první. Hostující tým, jenž prohrával o jednu branku, tak tlačil soupeře na jejich obranné polovině víc a víc. Několik náznaků si Tuněchody vypracovaly, ale ke gólům to nevedlo. To Krouna se už jen bránila a neriskovala nějaké zaváhání. Jenže v 71. minutě se hosté dočkali vyrovnávajícího gólu. Dlouhý míč na pravou lajnu, kde operoval Šilhánek, jenž přešel přes dva bránící hráče, čímž se dostal až do vápna domácích a z pravého úhlu nastřelil Bořila, který tak srovnal stav zápasu na 2:2. Za deset minut přišla obrovská radost domácích hráčů společně s diváky, jelikož se po hostující hrubce v rozehrávce dostal k míči Adam Sodomka, který uklidil míč mezi tři tyče, a tak poslal Krounu opět do vedení 3:2. Do posledního hvizdu hlavního sudího se hosté snažili vstřelit vyrovnávající branku, ale marně. Po dlouhé době si tak Krouna připisuje tři body v domácím prostředí.



Ohlasy k zápasu



SK Tuněchody
Marek Šilhánek - Záložník: Celý zápas jsme hráli dobře, i když rozhodčí ve 24. minutě písknul nesmyslnou penaltu. Hodně jsme chtěli vyhrát a troufnu si říct, že jsme byli po celou dobu lepším týmem, protože jsme měli soupeře vždy na jejich půli, ale zase po našich chybách jsme dostali góly a jsme zase bez bodů.



Sestavy


TJ Sokol Krouna
M. Zástěra [-] - M. Zástěra [-] , P. Svatoň [-] , M. Knettig [-] (64. A. Sodomka [-] ) , S. Meszáros [-] (71. P. Sodomka [-] ) , Š. Vopařil [-] , J. Volf [-] , M. Nekvinda [-] (78. P. Talačko [-] ) , M. Černý [-] , V. Horník [-] , J. Stodola [-]

SK Tuněchody
P. Bubák [-] - J. Hudeček [-] , J. Pavelka [-] , D. Radouš [-] - J. Pískač [-] , M. Šilhánek [-] , V. Hýl [-] , J. Prorok [-] - J. Faltejsek [-] , J. Bořil [-] - K. Horák [-] (88. P. Vaško [-] )

ŽK: 34. P. Svatoň , 52. M. Knettig - 27. J. Pavelka , 44. D. Radouš , 63. J. Faltejsek , 64. K. Horák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Prokop Lukáš - KOSTKA Martin, BUDÍNSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: remíza

Dva týmy ve spodu tabulky odehrají velice vyrovnaný zápas. Bude to maximálně o gól.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů