Kočí nedalo lídrovi z Načešic v zápase nic zadarmo, přesto prohrálo


Branky


7

Kočí nezažívá uplně povedenou jarní část sezóny, ale i tak to stačí na páté místo. Momentálně svádí souboj o čtvrté místo s Horním Bradlem a Heřmanovým Městcem, který mají ještě zápas k dobru. Kočí v příštím utkání narazí na Chrast, která se pohybuje ve spodu tabulky a má třetí nejhorší obranu v lize. To Načešice zůstavají jediným týmem, které v této sezóně nezažily porážku, a tak jednoznačně vedou s 58 body okresní přebor Chrudimska. Jejich největší síla je především v obranných řadách, poněvadž obdržely pouze jednadvacet branek. Příští zápas přivítají Krounu, která se umisťuje na předposledním místě a v tomto zápase nejspíše nebude mít sebe menší šanci, pokud se nestane zázrak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Filip Jirásek z přímého kopu poslal Načešice do vedení

Do utkání šly oba týmy s velkým nasazením. Povětšinu času v prvním poločasu měli hosté míč na svých kopačkách a Kočí se snažilo vyvíjet tlak na hráče. To se také dařilo, a tak si díky tomu domácí tým vytvořil pár šancí, jenže úvodní branku to nepřineslo. Domácí pálili hlavně ze střední vzdálenosti, a když už se dostávali do vápna, tak po centrech nebo rohových kopů. Největší šanci Kočí měl na hlavě kapitán Motyčka, který dostal centr přímo na hlavu, ale z malého vápna o dost minul. Kdo si víceméně vytvářel gólové šance? Byli to hosté, poněvadž ty měli na noze minimálně tři góly. Nejvíce hrozilo útočné duo Filip Jirásek společně s Pilným. První branku vstřelily Načešice po zásluze Filipa Jiráska. Po faulu domácího hráče hlavní rozhodčí nařídil přímý volný kop, který si vzal na starost právě zmiňovaný Filip Jirásek a ten svou razantní střelu poslal na zadní tyč, na kterou neměl šanci zareagovat domácí brankář Budínský. Po úvodní brance se hra přitvrdila a bylo k vidění několik nedovolených zákroků, které mohly být oceněny žlutou kartou, ale hlavní sudí tak neučinil. Po vstřelení branky se do další obrovské šance dostal Filip Jirásek, který se zmocnil míče a udělal si z domácích bránících hráčů kuželky. Poté co doběhl s míčem na brankovou čáru, tak přišla klička v podobě zasekávačky, kterou domácí obránce nečekal, a tak udělal skluz, se kterým Filip Jirášek počítal, čímž se dostal do gólové šance, jenže z bezprostřední blízkosti pouze trefil brankáře Budínského. Do kabin šli hosté s vedením o jednu branku.

Přes obrovskou snahu domácích to na bod nestačilo

Přes poločasovou přestávku si každý fanoušek zašel na vyníkající klobásu a točené pivo, které si vzal k napjatému utkání. Do začátku druhého poločasu nepřišla žádna změna, a tak se mohlo v utkání pokračovat. Kočí se snažilo hrát pohledný fotbal po zemi a více držet míč na svých kopačkách, což se také dařilo, ale fotbal se hraje na góly, které jaksi domácí tým nevstřelil. Domácí tým byl často faulovaný zejména Motyčka s Nepovímem, kteří si odnesli nějaký ten šrám. Pokusy domácích ke vstřelení branky nebyly vůbec přesné, jelikož létaly vysoko nad bránu. Domácí si dokázali vypracovat nespočet rohových kopů, jenže hostující tým s tím neměl žádný problém, a tak centry do vápna v poklidu uklízel do bezpečí. Načešicím náskok o jednu branku nestačil. Přestože více bránily, tak si vypracovávaly mnohem nebezpečnější šance než jejich soupeř. Jedna z několika šancí se stala gólovou. Zásluhu na tom měl opět Filip Jirásek, který tak vstřelil druhý gól v zápase. Po centru z levé strany se nepodařilo domácímu týmu míč odkopnout do bezpečí, čehož nejlépe využil právě Filip Jirásek, který dorazil míč za záda brankáře Budínského. Do konce utkání se nic většího nestalo, a tak se z mírně zaslouženého vítězství radují stále neporažené Načešice. Kočí se nemá rozhodně za co stydět.



Ohlasy k zápasu


Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Do zápasu jsme šli s tím, že se pokusíme poprvé oloupit Načešice o všechny tři body. Před zápasem se nám z osobních důvodů omluvila naše brankářská jednička Dostál, a tak jsme do brány museli postavit našeho nejlepšího střelce Budínského, který si v utkání nevedl vůbec špatně. Také jsme zvolili jinou taktiku a formaci, kterou jsme hráli teprve podruhé, což bylo na hře také znát. Hlavní rozhodčí moc karet nerozdal, přestože nějaké zákroky měly být oceněny žlutým kartónkem. Chci strašně moc poděkovat klukům, že jsme se jich nezalekli a hráli to nejlepší co umíme, přestože to na body nestačilo. Musíme se už zase soustředit na další zápas a věřit ve tři body.

TJ Mezilesí Načešice
Ondřej Pilný - Útočník: Do utkání jsme vstoupili aktivně, šli jsme do vedení, ale zhruba po dvaceti minutách jsme přestali běhat, čímž se hra vyrovnala. Po poločase pokračoval boj ve středu hřiště. Uklidnil nás druhý gól, po kterém jsme hru začali kontrolovat.



Sestavy


Kočí
P. Budínský [-] - D. Janko [-] (62. P. Capoušek [-] ) , R. Fabián [-] , M. Motyčka [-] , L. Koreček [-] , O. Nepovím [-] , L. Štursa [-] , M. Blažek [-] (65. J. Mrázek [-] ) , D. Kudrnka [-] , M. Dvořáček [-] , M. Havránek [-] (35. R. Lamberský [-] )

TJ Mezilesí Načešice
J. Hladina [-] - J. Čížek [-] , V. Svoboda [-] , A. Jirásek [-] , T. Tlapák [-] , F. Jirásek [-] , O. Pilný [-] , A. Jirásek [-] (75. L. Heřmanský [-] ) , M. Tomčík [-] , Š. Kramařík [-] , M. Šafránek [-]

ŽK: 34. D. Janko , 66. M. Motyčka , 85. D. Kudrnka - 85. V. Svoboda .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KADEŘÁVEK Josef - VÍCH Mikoláš, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Věřím Kočí, že doma uhrají minimálně bod, jelikož jsou doma neporažený.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů