8:2
(2:0)
66. J. Semerád (p.)
76. J. Semerád (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase bylo k vidění deset branek, ale mnohem šťastnějším týmem byly Dřenice


Branky


30. L. Marek (p.) , 34. D. Mattuš , 47. P. Vladyka , 74. L. Marek (p.) , 80. P. Vladyka , 82. O. Čechlovský , 84. M. Adámek , 87. M. Adámek - 66. J. Semerád (p.) , 76. J. Semerád (p.)
7

Tento zápas odehrály celky třetího a čtvrtého místa tabulky okresního přeboru. Dřenice mají jednoznačně nejlepší útok v lize, poněvadž střelily 92 branek, ale také jich dost obdržely. V příštím utkání narazí na Slatiňany, které by je mohly svou běhavostí potrápit. Horní Bradlo vstřelilo spoustu branek a to hlavně díky dvoum nejlepším střelcům ligy, Radoušovi a Kroutilovi. Příští zápas přivítají skvěle hrající Chroustovice, což nebude jednoduchý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě trefy znamenaly vedení pro domácí

První poločas začal již od úvodu náporem domácího týmu. Domácí celek byl lepší na míči a dokázal si vypracovávat nadějné příležitosti. Vyrovnaný stav se držel do 34. minuty, kdy po chybě v záložní řade domácích z brejkové akce donutili stopera Horního Bradla k faulu v pokutovém území a nařízenou penaltu domácí proměnili. Druhý gól přišel záhy, kdy po nepřehledné situaci v pokutovém území se míč odrazil na malé vápno k Mattušovi a bylo to 2:0. Poté se již poločas dohrál. Do kabin šli domácí s dvoubrankovým vedením.

Druhý poločas přinesl spoustu branek

Domácí znovu vstoupili do druhého poločasu lépe a již po dvou minutách po pěkné kombinační akci skóroval Vladyka. Potom se dostali ke slovu i hosté. Z pokutového kopu snížil Semerád na 3:1. Jenže domácí hned vzápětí přidali na 4:1. Poslední snaha hostů na snížení zápasu přišla v 76. minutě, kdy opět z pokutového kopu upravil stav Semerád, 4:2. V závěru utkání hosté při snaze zdramatizovat utkání, otevřeli úplně hru a domácí z rychlých protiútoků navýšili skóre až na krutých 8:2. Zasloužená výhra domácího týmu.



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Matěj Tezour - Záložník: Utkání sice skončilo rozdílem šesti branek, ale rozhodně to nebyl lehký zápas. Vysoké skóre je způsobeno tím, že soupeř za stavu 3:0. a potom i 4:2 musel otevřít hru a nám se podařilo skórovat z protiútoků. Od nás to byl celkově nejlepší výkon za posledních několik zápasů.

Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Domácí byli od začátku aktivnější a kvalitnější na míči. První poločas si vytvořili řadu příležitostí a po našich chybách vstřelili dva góly. Do druhého poločasu jsme vstoupili vlažně a hned z kraje jsme dostali na 3:0 a bylo skoro po zápase. Potom se nám sice podařilo snížit na 3:1 a do stavu 4:2 to vypadalo, že by se ještě něco mohlo stát, ale při hře vabank nám domácí nadělili ještě čtyři góly. Gratuluji domácím k zasloužené výhře.



Sestavy


Dřenice
L. Křemenák [-] - R. Holub [-] (62. M. Adámek [-] ) , L. Marek [-] , J. Adámek [-] , P. Vladyka [-] , M. Tezour [-] , L. Kostka [-] (61. J. Hybeš [-] ) , A. Charvát [-] , O. Čechlovský [-] , P. Popelka [-] , D. Mattuš [-] (46. L. Wasserbauer [-] )

Horní Bradlo
D. Vrbka [-] - J. Kroutil [-] , M. Nepovím [-] , J. Hájek [-] , R. Bláha [-] , L. Dalecký [-] , D. Večeřa [-] (62. M. Horčík [-] ) , J. Semerád [-] , I. Pospíšil [-] , M. Radouš [-] , M. Nepovím [-]

ŽK: 24. D. Mattuš - 68. L. Dalecký .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: Bednář Robin - BAŤA Tomáš, TICHÝ Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: remíza

Nesmírně vyrovnaný týmy. V tomto zápase rozhodne první vstřelená branka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza