0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

22.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bradlo nenaznačilo náznak překvapení


Branky


6

Zápas mezi druhým a čtvrtým týmem nabídl zajímavý souboj, jenže Bradlo se muselo obejít bez druhého nejlepšího střelce Kroutila, což se také na výsledku projevilo. Po minulé kanonádě proti Křižanovicím si tentokrát vylámali zuby na skvěle hrajících Miřeticích. V příštím zápase je čekají Dřenice, které mají nejlepší útok, ale i tak výsledky nemají ideální.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miřetice udeřily před odchodem do kabin

Do prvního poločasu vstoupili lépe hráči Miřetic. Celý první poločas byli lepší na míči a vytvářeli si náznaky příležitostí. Kdežto domácí se nemohli přes kvalitní defenzivu hostí vůbec dostat do zakončení. Přestože si hosté vypracovali pár slibných příležitostí, tak vedoucí gól hostí padl ve 45. minutě po hrubé chybě hráčů Horního Bradla ve středu pole. Toho nejlépe zužitkoval kapitán Ondřej Polívka. První půle proběhla v poklidnějším rytmu, a tak šli hosté do kabin se zaslouženým vedením 0:1.

Hosté ve druhém poločase zvýšili svůj náskok

Do druhé půle šli domácí s jedinou změnou. Po poločasové přestávce se hra nezměnila. Hosté byli stále lepší na míči a důraznější v soubojích. Domácí se snažili dostávat dlouhými míči k příležitostem, ale Miřetice je do ničeho většího nepouštěly, a tak přišel trest v podobě druhé branky hostí. Prosadil se čerstvě vystřídaný Sokol. Ke konci utkání se domácí snažili něco se zápasem udělat, poněvadž přišla stoprocentní šance na snížení skóre, ale neproměnili. V závěru při otevřené hře mohli hosté skóre navýšit, ale nic víc se už nestalo. Miřetice se tak udržují po zasloužené výhře na druhém místě.



Ohlasy k zápasu


Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Zasloužená výhra hostů. My jsme se nemohli do ničeho dostat. Posílená defenziva o Petra Drahoše dělala své. Nám chyběl jeden sniper, což bylo také znát, ale pochvala Miřeticím. Je vidět, že spolu kluci dlouho kopou, že si konečně sedli. Za mě nejlepší tým v okrese.

TJ Tatran Miřetice
Ondřej Polívka - Útočník: Zápas s týmem, který chce hrát fotbal a mají v týmu zkušené hráče, takže nás nečekalo nic lehkého, což se od začátku potvrdilo, ale myslím, že jsme byli od začátku nebezpečnější a měli jsme dost šancí na to, abychom dali dřív gól než těsně před koncem prvního poločasu, kdy jsme potrestali chybnou rozehrávku domácího brankáře. Druhý poločas jsme pokračovali v neproměňování šancí, přidali jsme jeden gól a pohlídali jsme si další důležité vítězství.



Sestavy


Horní Bradlo
D. Vrbka [-] - P. Vykoukal [-] , J. Hájek [-] , R. Bláha [-] , L. Dalecký [-] , D. Večeřa [-] , J. Semerád [-] , I. Pospíšil [-] , M. Radouš [-] , R. Kumpan [-] (46. M. Nepovím [-] ) , M. Nepovím [-]

TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - L. Vodrážka [-] , J. Modráček [-] , R. Kašpar [-] , L. Zdražil [-] , O. Polívka [-] , L. Zdražil [-] , P. Drahoš [-] , T. Polívka [-] , D. Bureš [-] , J. Polívka [-]

ŽK: 18. J. Semerád - 27. P. Drahoš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kutřín Jaroslav - BRANDSTEIN René, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Zdeněk Hloušek
Tip experta: výhra hostů

Pokud Miřetice navážou na týmový výkon jako v předchozích zápasech, odvezou si 3 body.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů