L. Marek 47. (p.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2023 18:00

20.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V boji o druhé místo lépe vzešly Miřetice


Branky


47. L. Marek (p.) - 43. P. Drahoš , 62. O. Polívka , 93. O. Polívka
3

Zápas se odehrával na velmi bahnatém terénu. Tento boj se hrál o druhou příčku, což lépe zvládl hostující celek. Miřetice, které po špatném prvním zapasu jarní části sezóny, momentálně válcují jednoho soupeře za druhým, přestože mají jednu remízu s poslední Krounou. Naopak Dřenice po vydařeném začátku, tentokrát už podruhé za sebou prohrály, čehož využily právě Miřetice a dostaly se před zmiňované Dřenice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Miřetic prvního poločasu

První poločas se vyvíjel v podstatě bez nějakých větších šancí. Vznikalo několik soubojů uprostřed hřiště, jenže v tom byly lepší Miřetice. První větší šance vznikla ve 39. minutě poté, co přišel nákop za obranu, kde se pohyboval Modráček, který obešel posledního domácího obránce, ale přes brankáře Kubalíka míč neprošel. 42. minuta, přichází rohový kop z levé strany od Ondřeje Polívky, který našel na zadní tyči Jaroslava Polívku, jenž vrátil míč hlavou před sebe, kde zakončoval Drahoš a skóroval, čímž poslal hosty do vedení. Ve 44. minutě přišla ztráta míče hostující obranné řady, kterou nejlépe využil Holub, jenže střelou z pěti metrů do brankáře Kubalíka neuspěl. Před posledním hvizdem posledního poločasu byl k vidění rohový kop hostí, který vyhledal Jaroslava Polívku, ale z penaltového puntíku přestřelil vysoko nad, tudíž se šlo do kabin za stavu 0:1.

Dřenice vstřelenou brankou zdramatizovaly utkání

Po výkopu druhého poločasu byl k vidění dlouhý nákop na krajního záložníka Jakuba Hybeše, který sólovou akcí prošel až do velkého vápna, kde byl seslán k zemi. Hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop, jenž s přehledem proměnil Marek, čímž srovnal dějství na 1:1. Minutu na to se před brankářem Kubalíkem ocitnul hostující hráč, který ze dvou metrů napálil zmiňovaného Kubalíka. V 51. minutě hosté zahrávali přímý kop na zadní tyč, jenže Kubalík svkělým zákrokem podržel svůj tým a vytěsnil míč na rohový kop, ze kterého se hlavičkou trefil do břevna Jaroslav Polívka. Hosté se gólem v 61. minutě dostali do vedení poté, kdy přišel přetažený centr na zadní tyč, kde Bureš zpětným stříleným centrem našel v malém vápně Ondřeje Polívku, který střílel do odkryté brány. Sedm minut před koncem se dostal do úniku po lajně Ondřej Polívka, jenže s blízkosti přestřelil. V nastaveném čase se hosté ocitli v komfortní zóně, a tak zahrávali přímý kop těsně za velkým vápnem, ale Kubalík si po slabé střele nadělal potíže, jelikož míč mu vypadl před svou náruč, čehož nejlépe využil Ondřej Polívka, a tak z dorážky upravil skóre na 1:3.



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Radim Holub - Útočník: Asi nejlepší soupeř, co jsme na jaře hráli. Mladý běhavý kluci ještě posílený Petrem Drahošem. Myslím, že byli lepší po celý zápas. Moc nám toho nedovolili a zaslouženě vyhráli.

TJ Tatran Miřetice
Ondřej Polívka - Útočník: Zápas celkem vyrovnaný, šance na obou stranách. Domácí měli hodně zkušený kádr, bylo to znát v průběhu hry, ale postupem času jsme se dostávali víc do hry a nakonec jsme zúročili šance, které jsme měly. Jsem rád, že jsme zápas zvládli a v souboji o druhé místo jsme uspěli.



Sestavy


Dřenice
F. Kubalík [-] - M. Adámek [-] , L. Marek [-] , R. Holub [-] , J. Adámek [-] , J. Hybeš [-] (63. L. Wasserbauer [-] ) , M. Tezour [-] (54. P. Vladyka [-] ) , P. Popelka [-] , O. Čechlovský [-] , L. Kostka [-] , O. Martinec [-]

TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - L. Doležal [-] , P. Drahoš [-] , F. Sokol [-] (78. L. Zdražil [-] ) , R. Kašpar [-] , J. Modráček [-] (85. P. Štosek [-] ) , T. Polívka [-] , J. Beran [-] (55. D. Bureš [-] ) , J. Polívka [-] , L. Vodrážka [-] , O. Polívka [-]

ŽK: 50. J. Adámek , 59. M. Adámek , 64. O. Martinec , 85. L. Kostka - 48. F. Sokol , 81. L. Vodrážka , 91. P. Štosek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUTŘÍN Jaroslav - JELÍNEK Filip, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů