Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svoboda v posledních minutách rozhodl celé utkání


Branky


4

V poslední dubnovou sobotu přivítali Ronovští fotbalisté doposud neporažený celek z Načešic. Podle pohledu na tabulku byly karty jasně rozdané a diskuze se ubíraly spíše směrem kolik jich Ronov nad Doubravou dostane. Ronov, který těsnými výsledky přichází o cenné body, se nachází na předposledním místě, kde bojují společně s týmem z Krouny. Načešice, které na začátku jarní části sezóny dvakrát braly jen bod, tak momentálně válcují jednoho soupeře za druhým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ronov nad Doubravou nenechává lídrovi nic zadarmo

Po úvodním hvizdu hlavního rozhodčího se týmy nejprve oťukávaly a boje se odehrávaly především mezi velkými vápny bez výraznějších šancí. Více ze hry měli hosté a potvrzovali tak roli favorita. Nicméně ku překvapení všech diváku šli do vedení domácí. Zaváhání obrany Načešic využil Žítek, který u pravé lajny ukořistil míč a vyslal ho do vápna. Tam si skvěle seběhl Spěvák ml., sklepl si míč a neomylně zakončil. Vedení Ronova však tlak Načešic nezastavilo. Upravit stav utkání se hosté snažili především střelami ze střední vzdálenosti, které však mezi třemi tyčemi neskončily. Vyrovnat se podařilo hostům ve 33. minutě, kdy udeřili po rohovém kopu. První hlavičku ještě domácí brankář Mrázek vytáhl na břevno, ale na dorážku hlavou Pilného už byli všichni domácí kratší. Zbytek poločasu se dohrál v podobném duchu bez změny stavu. I vzhledem k těžkému terénu po vydatném dešti v ranních a odpoledních hodinách se první poločas vyznačoval mnoho nepřesnostmi.

Napínavý závěr zápasu prolomil kapitán Načešic

Do druhého poločasu nastoupili domácí s jednou změnou v sestavě. Byl to Čarný, který se za svou šanci odvděčil trenérům již po osmi minutách, kdy po dlouhém nákopu využil nedůrazu obrany hostí a zakončil levou nohou na vzdálenější tyč. Euforie z vedení však domácím netrvala dlouho. V 60. minutě u pravé postranní čáry fauloval forwarda Načešic Daru a po velmi přísném posouzení hlavního sudího mu byla udělena přímo červená karta. Od této chvíle se Ronov zatáhl a začal odpočítávat minuty do konce zápasu. Všechny dlouhé míče hostující obrana bez problémů sesbírala a zakládala tak jeden útok za druhým. V 74. minutě se před hranicí velkého vápna do míče opřel Svoboda, který nechytatelnou střelu otřel o tyč a vyrovnal tak skóre na 2:2. V dalších minutách hrozili hosté především z rohových kopů, což jim přineslo ovoce v 87. minutě. Centrovaný míč z pravé strany Mrázkovy svatyně byl prodloužen až na zadní tyč, kde číhal Svoboda a z těžké pozice umístil svůj kop do brány Ronova. Na tento gól už domácí odpovědět nestihli, a tak Načešice si po těžkém zápase odvezly z Ronova tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Ronov nad Doubravou
Jan Žítek - Záložník: Přestože se papírově jednalo o jednoznačné utkání, opak byl pravdou. Každý na hřišti nechal úplně všechno, ale bohužel to na dobře hrající celek z Načešic nestačilo. Snad v každém zápase dostáváme góly z rohových kopů a dnes se naše slabina opět potvrdila. Tam máme velký prostor ke zlepšení.

TJ Mezilesí Načešice
Ondřej Pilný - Útočník: Zápas se nevyvíjel podle našich představ, když nám soupeř dokázal jít dvakrát do vedení. Jsme rádi, že jsme nakonec ukázali naší sílu a odhodlání vítězit a stav dokázali otočit.



Sestavy


SK Ronov nad Doubravou
M. Mrázek [-] - D. Sehnoutka [-] (46. D. Čarný [-] ) , M. Daru [-] , M. Spěvák [-] , P. Urbánek [-] , J. Piskač [-] (63. M. Cach [-] ) , J. Kasal [-] , J. Spěvák [-] , J. Žítek [-] , V. Petžílka [-] , J. Spěvák [-]

TJ Mezilesí Načešice
J. Hladina [-] - T. Tlapák [-] , F. Jirásek [-] (90. M. Tomčík [-] ) , O. Pilný [-] , A. Jirásek [-] (78. M. Žák [-] ) , M. Netáhlo [-] , V. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] , Š. Kramařík [-] , M. Šafránek [-] , J. Čížek [-] (63. L. Heřmanský [-] )

ŽK: 35. J. Spěvák , 43. P. Urbánek , 58. J. Kasal - 14. F. Jirásek , 51. T. Tlapák . ČK: 60. M. Daru .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šeps Martin - KOSTKA Martin, KOSINA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů